KOKAIN, SVAĐE, AFERE... Đoša nas je uvek nasmejavao do suza, ali iza kamere vodio je ŽIVOT burniji nego u Porodičnom blagu! (FOTO)
Foto: Printscreen

napustio nas je pre tačno godinu dana

KOKAIN, SVAĐE, AFERE... Đoša nas je uvek nasmejavao do suza, ali iza kamere vodio je ŽIVOT burniji nego u Porodičnom blagu! (FOTO)

Glumac Bogoljub Mitić Đoša preminuo je iznenada prošle godine od srčanog udara, a da nije napunio ni 50 godina

Objavljeno:

Đošu je 22. juna prošle godine rano ujutru pronašla ćerka, a glumac je nekoliko dana pre smrti bio ozbiljno prehlađen i nije želeo da ide kod lekara na pregled, iako su supruga i prijatelji insistirali.

Život pokojnog Đoše bio je pun kontrasta - sa jedne strane vodio je miran porodičan život, a sa druge strane bio je upleten u pojedine afere i često je u javnosti davao izjave koje su izazivale čuđenje.

Pre dve godine pojavila se informacija da je Đoša uhvaćen sa 50 grama kokaina uz navode da je pola preprodavao kolegama, a pola je bilo za njegovo lično korišćenje, što je on demantovao.

U seriji je glumio alkoholičara
U seriji je glumio alkoholičara foto: Printscreen

Njegov pravi nadimak bio je Boge Miza, ali je nakon uloge u "Porodičnom blagu" gde je tumačio lik priprostog čoveka iz sela Stajkovce, dobio nadimak Bata Đoša po kojem je ostao poznat do svoje smrti.

Đoša je došao je iz Vlasotinaca, a rođen je 12. januara 1968. Nikada nije završio glumu zbog čega se vodio kao glumac amater. Mnoge kolege mu nisu bile blagonaklone zbog ove činjenice, ali on se nije obazirao na zlurade komentare.

Reditelj Siniša Pavić najzaslužniji je za uspon glumčeve karijere zato što mu je upravo on poverio ulogu čuvenog Đoše koja ga je proslavila.

Tokom snimanja te serije rodilo se veliko priajteljstvo između Đoše i glumca Predraga Smiljkovića koji je tumačio ulogu njegovog brata Tike Špica.

Njih dvojica su se čak i okumili, njihovo prijateljstvo je trajalo godinama, ali onda su jednog dana iznenada prekinuli svaki kontakt.

Ipak, mi ćemo Đošu najviše pamtiti po njegovom učešću u popularnom šou programu "Tvoje lice zvuči poznato", kada smo doslovno vrištali od smeha na njegove imitacije, posebno kada je bio obučen u žensko.

Đoša kao Severina
Đoša kao Severina foto: Printscreen

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.