JOŠ JEDAN DAN I POSTAJE GOSPOĐA ŽIVOJINOVIĆ: Ovako Brena i Boba pomažu Priji i Filipu oko priprema za svadbu
Foto: Dragan Kadić

BROJE SITNO

JOŠ JEDAN DAN I POSTAJE GOSPOĐA ŽIVOJINOVIĆ: Ovako Brena i Boba pomažu Priji i Filipu oko priprema za svadbu

U pomoć oko organizacije priskočili su Boba Živojinović i Lepa Brena, koji zajedno sa radnicima vode računa da sve prođe besprekorno

Objavljeno:

Porodica Živojinović i Prijović juče su posetile salu gde će se pevačica i sportski menadžer zavetovati na večnu ljubav, zajedno su pravili plan sedenja gostiju i dekorisali sa organizatorima.

Poslednje pripreme pred venčanje popularnog para, pevačice Aleksandre Prijović i Filipa Živojinovića, privode se kraju.

Članovi porodice mladenaca sastali su se sa Prijom i Filipom kako bi utanačili sve do detalja vezano za glamurozno venčanje, koje će biti upriličeno sutra.

Aleksandra i Filip su došli oko podneva na Novi Beograd, u veliku dvoranu, gde poslednja tri dana više od četrdeset radnika radi na dekoraciji čitave prostorije koja ima nekoliko stotina kvadratinh metara.

U pomoć oko organizacije priskočili su Boba Živojinović i Lepa Brena, koji zajedno sa radnicima vode računa da sve prođe besprekorno. Osim Brene i Bobe, tu su bile i Aleksandrina mama Borka Prijović, a očekivali su dolazak Aleksandrinog tate, Nedeljka Prijovića. Filipova majka Zorica Nakić davala je instrukcije putem telefona jer, prema saznanjima, nije mogla fizički da prisustvuje porodičnom skupu.

U trenutku dok su porodice sa enterijeristima dogovarale kako treba da bude dekorisana sala, pravo iz Holandije pristiglo je cveće kojim će biti dekorisani stolovi, stolice, plafon, pod, vrata, ćoškovi i čitava unutrašnjost tog prostora.

- Nakon što su svi zajedno detaljno prešli plan za najradosniji dan u životu Filipa i Prije, seli su u hotel koji se nalazi odmah pored mesta gde će biti upriličeno slavlje kako bi ručali. Uz dobro piće i hranu pravili su raspored sedenja zvanica, akako će imati više od 900 gostiju, bilo im je potrebno dosta vremena kako bi sve prošlo bez greške. Roditelji mlade i mladoženje su u odličnim odnosima i svi su bili izuzetno raspoloženi tokom porodičnog ručka - kaže izvor blizak mladencima.

Jedna jedina. ❤️ @lepabrenaa

A post shared by Aleksandra Prijovic (@aleksandraprijovic) on

Podsećanja radi, Aleksandra i Filip su ljubavnu romansu započeli krajem 2015. godine, kada su se upoznali na jednoj privatnoj zabavi. U početku su pokušali da sakriju vezu, ali su se nakon nekoliko meseci pojavili na jednom događaju.

Bonus video

SPREMALA SE ZA VANTELESNU OPLODNJU U 41. GODINI, A ONDA JU JE SAČEKALA DIVNA VEST: Goga Sekulić ostala trudna prirodnim putem, a ovo je njena prva FOTOGRAFIJA

(Espreso.co.rs/ Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.