VRATILA SE NA SCENU DA POKIDA, A ONDA BLAM! Slavica Ćukteraš ODBILA da PEVA u jutarnjem programu!
Foto: Printscreen

šta joj bi?

VRATILA SE NA SCENU DA POKIDA, A ONDA BLAM! Slavica Ćukteraš ODBILA da PEVA u jutarnjem programu!

Pevačica Slavica Ćukteraš, koja se porodila pre godinu i po dana, gostovala je ovoga jutra u emisiji "Jutro sa Jovanom i Srđanom", a onda šokira sve jer nije htela da peva uživo

Objavljeno:

Slavica je priznala da se zasitila estrade i napravila je pauzu od tri godine.

"Da sam se zasitila svega, jesam, jer kako su krenule "Zvezde Granda", mi nismo stali, radili mso non-stop, nekada je bilo i po dve nastupa dnevno i to je trajalo godinama bukvalno, te je jednostavno došlo do zasićenja. Nisam mogla da pronađem odgovarajuću pesmu, sve se odvijalo onako kako nisam želela i kada sam ostala trudna, to mi je dalo potvrdu da uzmem pauzu, rekla je Slavica i dodala da se nikada neće vratiti na estradu onim žarom kao što je to bilo pre 14 godina i dodaje da ovaj put nema pauze.

Slavica se raduje nastupima i da peva sa publikom, a tada joj je Jovana Joksimović postavila pitanje zašto ne želi da peva uživo u njihovoj emisiji, a pevačica je sve iznenadila.

Slavica odbila da peva
Slavica odbila da pevafoto: Printscreen

"Ja nisam pevala dve i po godine i osećam se nesigurno da bih mogla uživo da pevam", rekla je Slavica, a voditelji su poštovali njenu odluku.

Bonus video

FOLK DIVA BODRI ORLOVE: Srbija igra sa Kostarikom, a evo kako Ceca Ražnatović NAVIJA!

(Espreso.co.rs/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.