ŽIVOJINOVIĆI NE ŠTEDE NA FILIPOVOJ I PRIJINOJ SVADBI: Vo od 500kg, 60 telohranitelja, 160 konobara i 1.000 ZVANICA - E TO SE ZOVE VESELJE!
Foto: Dragan Kadić, Damir Dervišagić

svadba svadba svadba

ŽIVOJINOVIĆI NE ŠTEDE NA FILIPOVOJ I PRIJINOJ SVADBI: Vo od 500kg, 60 telohranitelja, 160 konobara i 1.000 ZVANICA - E TO SE ZOVE VESELJE!

Na venčanju Filipa Živojinovića i Aleksandre Prijović goste, koji će doći iz celog sveta, služiće 160 konobara, dok će jedna od najskupljih stavki biti iznajmljivanje 120 soba za zvanice u jednom od najluksuznijih beogradskih hotela

Objavljeno: 09:56h

Budući mladenci angažovali su privatno obezbeđenje, od kojih će njih i goste čuvati 60 telohranitelja, dok će konobari služiti preko 900 ljudi na proslavi.

Pored toga, tata i budući svekar Boba Živojinović, koji je inače glavni organizator svadbe, rezervisao je veliki broj soba u hotelu, ne bi li gostima pružio komfor.

Pre nekoliko dana iz Kine su stigli ukrasni kristali, koji će dati posebnu svečanu notu ovom događaju.

Boba i Stefan su nedavno kupili vola od 500 kilograma, koji je simbol dugog i srećnog braka.

Sve je spremno za veliki dan
Sve je spremno za veliki danfoto: Vladimir Sporčić

Na meniju će se naći najpoznatiji specijaliteti, pa će iz Hrvatske biti riblji meni, iz Crne Gore morski plodovi, iz Bosne ćevapi itd.

Mladenci će sudbonosno "da" reći u četvrtak, 21. juna, a pre nekoliko dana potpisali su i predbračni ugovor.

Bonus video

OBRADOVAO MAMU NA PROSLAVI 45. ROĐENDANA: Među prvim gostima na Cecinoj zurki pojavio se Veljko! Zvanice polako pristižu! (KURIR TV)

(Espreso.co.rs/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.