ĐANI PRETIO LUNI I KIJI?! Uputio savet Radanoviću: Da sam na njegovom mestu URADIO BI IM OVO!
Foto: Dragan Kadić

da nije preterao?

ĐANI PRETIO LUNI I KIJI?! Uputio savet Radanoviću: Da sam na njegovom mestu URADIO BI IM OVO!

Pevač jedva čeka da porazgovara sa najvećim zavodnikom u "Zadruzi"!

Objavljeno:

Pevač Radiša Trajković Đani koristi svaki slobodan trenutak da gleda rijaliti "Zadruga" i već je smislio šta će reći Slobi Radanoviću kada ga bude video.

Naime, folker tvrdi za "Alo!" da najvećeg zavodnika u tom rijalitiju očekuje blistava karijera, ali samo ako se prethodno oslobodi žena.

- Dobre su i Luna i Kija i zaista nemam pojma sa kojom će završiti. Lunine roditelje znam dugo i znam je kao finu curu! Kiju ne poznajem, pa i ne mogu da je komentarišem. Ipak, da sam ja na njegovom mestu, obe bih šutnuo i našao treću. Međutim, ja sam živac, a on ima konjske živce. Iskreno, obe bih ih bacio u Savu - kaže Đani i otkriva da će Radanovića uvući u posao.

- Slobu gotivim i mnogo bih voleo da pobedi. Veoma mi je drag i volim ga kao pevača. Mislim da ga čeka velika karijera, ako bude slušao savete mog menadžera, koji će, kako stoje stvari, kada izađe iz rijalitija biti i njegov.

Objasniću mu fazone sa publikom i mislim da može da napravi ozbiljan posao.

Spreman sam da mu dam očinski savet, a on neka odluči da li će me poslušati - ističe Trajković i ne krije da je nakon što je bio član žirija u „Zadrugoviziji“ shvatio da nikada ne bi mogao da bude učesnik nekog takvog takmičenja.

- Nemam vremena da pratim takmičenja u pevanju, niti sebe vidim u žiriju, jer je to je velika obaveza, a ja mnogo nastupam. Ako nekome nešto obećaš, nije fer da za*ebeš ljude, zato ne želim da se nađem u takvoj situaciji. Osim toga, veliki sam emotivac. Ako bih nekog rasplakao svojim komentarima, i ja bih počeo da plačem sa njim. U fazonu sam da je bolje nekome reći nasamo da ide u pi*ku materinu, a ne da se bavi muzikom, nego to uraditi pred čitavim svetom - kaže Đani i ističe da je uvek spreman da pomogne mladim kolegama.

- Volim da podržim mlađe kolege i mnogo sam pesama prepustio njima. Savetujem ih da budu to što jesu. Tako mogu da naprave veliku karijeru. Mada je to nekada i mač sa dve oštrice, jer u karijeri ima i momenta kada treba biti džukela da bi se prošlo dobro - zaključio je Đani.

Bonus video:

CRVENO DA SLUTI NA RADOST: Nikolina Kovač se skinula u kupaći i pokazala ZANOSNO TELO!

(Espreso.co.rs/Alo.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.