RASTA PROGOVORIO O ANINOM IZGLEDU! Reper je imao zanimljiv komentar o njenim OBLINAMA!
Foto: Dragana Udovičić

ČUVENI PAR

RASTA PROGOVORIO O ANINOM IZGLEDU! Reper je imao zanimljiv komentar o njenim OBLINAMA!

Rasta ima i novu pesmu

Objavljeno:

Stefan Đurić Rasta i Katarina Didanović, zvezda "Granda", snimili su duet "Moj muškarac", a reper je na promociji prvog albuma mlade pevačice za „Alo!“ otkrio šta je bilo presudno za njihovu saradnju.

- Volim da sarađujem sa izvođačima koji su na početku karijere, želim da im pomognem i usmerim ih ka biznisu. Zato je moja saradnja sa Katarinom bila logična, jer za nju ima perspektive u ovom poslu, ona je dobar materijal za biznis. Kaća je primer da je uspeh moguć i bez skandala, baš kao i ja, i zato sam siguran da je očekuje velika karijera. Ona nije zatrovana estradom, u čemu smo takođe slični - kaže Rasta, dok Katarina ne krije zadovoljstvo što je imala priliku da sarađuje sa poznatim reperom.

- Rasta je autentičan i originalan i zato pravi neverovatne hitove. Baš zato je moj tim i došao na ideju da uspostavimo saradnju sa njim. Nije mi poznato da je Ana Nikolić davala neke sugestije Rasti dok smo radili na pesmi, ali nadam se da je videla spot i da joj se dopao - rekla je Katarina, dok se reper samo smeškao, a potom i otkrio kako se proveo sa suprugom i ćerkom na odmoru.

- Tara je u moj život donela novi smisao i spokoj koji nisam imao. Ta energija koju mi ona pruža ne može da se plati. Super smo se proveli na moru, a mogu reći da mi je i Ana lepo izgledala u kupaćem, iako ima izražene obline - rekao je Rasta.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Alo.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.