DA LI SE SEĆATE RASPEVANOG PUMPADŽIJE IZ PGS? Sada je došao do finala Zvezda Granda, a niko ne zna da je bio SVEDOK MASAKRA u Žitištu!
Foto: Printscreen Youtube

TUGA

DA LI SE SEĆATE RASPEVANOG PUMPADŽIJE IZ PGS? Sada je došao do finala Zvezda Granda, a niko ne zna da je bio SVEDOK MASAKRA u Žitištu!

Kombinacija vanserijskog talenta i očaravajuće harizme dovela ga je do finala Zvezda Granda

Objavljeno:

Titulu najharizmatičnijeg učesnika ovogodišnjih Zvezda Granda svakako je poneo Boris Petrović, kog se domaća publika i te kako dobro seća kao raspevanog pumpadžije iz Prvog glasa Srbije.

Iako je te 2012. godine osvojio srca publike i žirija, te završio na petom mestu spomenutog muzičkog takmičenja, Boris nije iskoristio ovu šansu da se vine u zvezde.

Tokom takmičenja u Zvezdama Granda osvojio je i simpatije žirija
Tokom takmičenja u Zvezdama Granda osvojio je i simpatije žirija foto: Printscreen Youtube

Jedini povod zbog kog se ponovo našao na naslovnim stranama svih novina nije bio nimalo prijatan. Naime, pre dve godine desio se masakr u Žitištu, gde je talentovani muzičar sedeo sa suprugom i prijateljima, od kojih je jedna tragično završila. Petrović je, pukom srećom, izvukao živu glavu.

Kombinacija vanserijskog talenta i očaravajuće harizme dovela ga je do finala Zvezda Granda, a Dragan Stojković Bosanac mu je sugerisao da u finalu iskoristi poznavanje romskog jezika kako bi dobio što više glasova publike.

Aca Lukas rekao je da je on 'najveći kralj
Aca Lukas rekao je da je on "najveći kralj" koji se pojavio na estradi foto: Printscreen Youtube

- Imam romske krvi u sebi jer je moj pokojni otac bio polu-Nemac polu-Rom. Dok sam živeo u Nemačkoj naučio sam nemački jezik, a kada sam se vratio u Srbiju naučio sam romski zbog prijatelja. Tačnije, više razumem taj jezik nego što ga govorim, ali mogu da vodim konverzaciju na nekom jednostavnijem nivou - obrazložio je jednom prilikom 30-godišnji pevač u Zvezdama Granda.

- Kod tebe mi ne smeta čak ni to što nosiš naočare za vid, iako to loše izgleda na sceni. Međutim, tvoja harizma, stav i poketi su toliko jedinstveni da nemam apsolutno nijednu zamerku za tebe - prokomentarisala je jednom prilikom Jelena Karleuša, dok je Aca Lukas konstatovao da je Boris "najveći kralj" koji se pojavio, ne samo u ovom takmičenju, nego i na domaćoj estradi uopšte.

Bonus video

ZGROŽENA JE: Marija Šerifović prozivala pevačice koje na sebi nose OVO!

(Espreso.co.rs/ Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.