OTKRIVAMO SVE MEDIJSKE SPEKULACIJE O ŽIRIJU ZVEZDA GRANDA! Da li se raspadaju, ko će biti promenjen i najvažnije koliki su im HONORARI!
Foto: Marina Lopičić

OTVORIO SE

OTKRIVAMO SVE MEDIJSKE SPEKULACIJE O ŽIRIJU ZVEZDA GRANDA! Da li se raspadaju, ko će biti promenjen i najvažnije koliki su im HONORARI!

Direktor Granda, Saša Popović, otkriva da je za narednu sezonu muzičkog takmičenja uveliko spreman

Objavljeno: 13:21h

Saša Popović otkriva da će i u narednoj sezoni članovi žirija biti Marija Šerifović, Viki Miljković, Ana Bekuta, Dragan Stojković Bosanac, Jelena Karleuša i Aca Lukas, ali da im neće dati više novca.

Direktor Granda, Saša Popović, otkriva da je za narednu sezonu muzičkog takmičenja uveliko spreman. On ističe da će članovi žirija ostati isti, a na naše pitanje da li će im povećati honorar, Saša odgovara:

Sastav žirija će ostati isti
Sastav žirija će ostati isti foto: Printscreen Instagram

- Honorar? Pa Zvezde Granda su im toliko donele, da im ne treba više nijedan honorar. Sastav se neće promeniti, barem tako mislim zasad. Mi smo već spremili novu sezonu. Imamo neka nova pravila. Kako do sada kandidatima nije bilo lako sa žirijem, tako sada žiriju neće biti lako s kandidatima. Ne mogu sada da otkrivam, to je tajna. Jedno je sigurno, ovo je najbolja i najinteresantnija sezona koju smo do sada uradili - kaže Saša, kome je nedavno opljačkana kuća, od čega se još uvek nije potpuno oporavio.

On kaže da istraga još nije utvrdila ko su počionici.

- Ništa još nije utvrđeno. Nakon pljačke živimo normalno, potpuno opušteno, bez bojazni. Siguran sam da se tako nešto neće više nikada ponoviti - uveren je Popović.

Kaže da ne ide u penziju do daljeg
Kaže da ne ide u penziju do daljeg foto: Dragana Udovičić

Kada priča o ćerki Aleksandri, osmeh mu prekrije lice, pa tako i sada ponosno otkriva.

- Aleksandra je upisala fakultet, nju ne zanima Grand, niti neka funkcija tamo, u potpuno je drugim vodama. Sin je tonac na Grandu i radi već godinama - kaže Saša, misleći na naslednika svoje supruge, Suzane Jovanović, kojeg je prihvatio kao svoje dete.

Na pitanje da li su tačna nagađanja da će uskoro otići u penziju i odmoriti se od svega što nosi estrada, kaže:

- Ne idem u penziju do daljeg.

On kaže da istraga još nije utvrdila ko su počionici pljačke koja se dogodila u njegovo kući
On kaže da istraga još nije utvrdila ko su počionici pljačke koja se dogodila u njegovo kući foto: Dragana Udovičić

Pošto su se mnoge takmičarke Zvezda Granda koje su danas ozbiljne pevačice sa blistavim karijerama hvalile da su najbolje, odlučili smo to da pitamo najkompetentnijeg čoveka. Tanja Savić je nekoliko puta isticala u intervjuima da je Saša za nju rekao da je najveća zvezda Granda, kasnije je to isto ponovila Milica Pavlović. Saša kaže da ne može tako lako da se utvrdi ko je najveća zvezda.

- Ne postoji idealna i tačna kategorizacija ko je najveća zvezda Granda. Međutim, ako hoćemo da kažemo koje neke od najvećih zvezda, onda su to Rada Manojlović, Milica Todorović, Milica Pavlović, Tanja Savić, Katarina Grujić, Aleksandra Prijović i drugi. Ima ih zaista puno i sve su one dogurale do nekog visokog nivoa. Videćemo koja će prva napraviti solistički koncert, nije važno da li će to biti Sava centar, Arena ili neka hala - rekao je Saša.

Bonus video

JELENA I MARIJA STIGLE NA FINALE ZVEZDA GRANDA: Karleuša kao prava diva, pojavila se u svetlucavoj haljini!

(Espreso.co.rs/ Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.