OSVOJILA JE PUBLIKU I STIGLA DO FINALA ZVEZDA GRANDA: Ima OŠTEĆEN SLUH, a život joj je poput filma!
Foto: Printscreen

neverovatno

OSVOJILA JE PUBLIKU I STIGLA DO FINALA ZVEZDA GRANDA: Ima OŠTEĆEN SLUH, a život joj je poput filma!

Jedna od najintrigantnijih finalistkinja ovogodišnje sezone "Zvezda Granda" svakako je Monika Ivkić (28), koja je podigla nezapamćenu pompu oko sebe već sa prvim pojavljivanjem u ovom muzičkom takmičenju

Objavljeno: 09:23h

Osim što je žiri osvojila time što je jedna od retkih kandidatkinja koja se podjednako dobro snalazi u pop i folk numerama, Monika je skrenula pažnju na sebe i atraktivnim izgledom, koji se nikada nije libila da stavi u prvi plan noseći izazovne odevne kombinacije.

Iako je ovo prvi put da se Ivkićeva pojavljuje u "Zvezdama Granda", kandidatkinji velika scena nije strana, budući da je osvojila čak četvrto mesto u RTL muzičkom šou programu "Nemačka traži zvezdu".

Monikin život je neverovatna priča
Monikin život je neverovatna pričafoto: Printscreen

Monika je najveći deo svog života provela u Beču, gde i sada radi kao knjigovođa u Birou, a za detinjstvo u Gradačcu je veže nimalo prijatna uspomena zbog koje posledice vuče celog života.

"Kada sam imala četiri godine, baka i deka, koji su me čuvali u Gradačcu, dali su mi bombonu. Dok me nisu gledali ja sam zavukla omot od bombone u levo uvo i on je tamo ostao tri dana zbog čega sam dobila stravičnu upalu. Nakon operacije sam ostala gluva na levo uho", ispričala je jednom prilikom u "Zvezdama Granda" Ivkićeva, time obrazlažući zbog čega ponekad ima problem sa intonacijom.

Bonus video

ON JE POBEDNIK ZVEZDA GRANDA: Anid Ćušić dobio je prestižnu nagradu i osvojio srca publike i žirija! (KURIR TV)

(Espreso.co.rs/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.