GDE JE I ŠTA RADI NEŠA TWINS? Vreme je idealno za povratak DEVEDESETIH zar ne? Kako sada izgledaju oni čije pesme su obeležile mnoga DETINJSTVA!
Foto: Printscreen/ YouTube/ twinsmusic

NEKAD I SAD

GDE JE I ŠTA RADI NEŠA TWINS? Vreme je idealno za povratak DEVEDESETIH zar ne? Kako sada izgledaju oni čije pesme su obeležile mnoga DETINJSTVA!

Devedesete su prohujale, a sa njima su u istoriju otišle i neke od tadašnjih muzičkih zvezda

Objavljeno: 18:30h

Dr Iggy postavio je standarde dens produkcije. Svojevremeno je izjavio da je zarađivao 40.000 evra mesečno. Posedovao je jahtu i tri automobila. Danas nastupa po manjim klubovima.

Dr Iggy postavio je standarde u dens muzici
Dr Iggy postavio je standarde u dens muzici foto: Printscreen Youtube

Grupu Beat Street činili su Husa, Ljuba i Beba. Potom su se venčali Husa i Beba. Husa je danas promenio žanr, pa peva narodnjake po kafanama i okušao se kao tekstopisac.

Ella B bila je jedna od najvećih zvezda 90-ih
Ella B bila je jedna od najvećih zvezda 90-ih foto: Printskrin/Youtube/sunderlandwp

Iako se proslavila sa nekoliko hitova, Ella B je potpuno nestala sa scene, da bi se godinama kasnije pojavila i rijalitiju 48 sati svadba, u kojem se udala za dečka Ljubu iz Beat Street-a. Par danas živi u Nemačkoj i bavi se privatnim biznisom.

Grupu Twins osnovali su brat i sestra Nebojša i Manuela. Poznati blizanci povukli su se sa scene 2010. godine. Neša je ostao u muzičkim vodama, ali iza scene, a Manuela sa suprugom vodi osiguravajuću kuću. Oboje vode miran i porodičan život.

Bonus video

NIJE NI ČUDO ŠTO IMA NAJBOLJU ZADNJICU: Pogledajte šta Dženifer Lopez radi da bi bila BOMBA!

(Espreso.co.rs/ Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.