BUKTI RAT IZMEĐU KARLEUŠE I BRUNCLIKOVE: Gledam divnu porodičnu emisiju, a onda JK sa penisom na GRUDIMA, a deca? JK: Želim vam od srca da GA više nikada ne vidite!
Foto: Printscreen Instagram

haos na estradi

BUKTI RAT IZMEĐU KARLEUŠE I BRUNCLIKOVE: Gledam divnu porodičnu emisiju, a onda JK sa penisom na GRUDIMA, a deca? JK: Želim vam od srca da GA više nikada ne vidite!

Jelena Karleuša i Zorica Brunclik nemaju dlake na jeziku, ali nisu međusobno ratovale sve dok ih nije zavadio - penis!

Objavljeno:

Korset u obliku muškog polnog organa koji je nosila Karleuša u poslednjem izdanju emisije „Zvezde Granda“, šokirao je njenu stariju koleginicu. Ona je svoju zgroženost Jeleninim provokativnim stajlingom podelila na Instagramu:

- Nedelja ujutru 10.30. Gledam divnu porodičnu emisiju „Radna akcija“ sa svojom unukom. Emisiju prekida reklama za „Zvezde Granda“ i ne verujem šta vidim - Jelena Karleuša sa penisom na grudima ocenjuje kandidate (među njima ima i maloletnih). zgrožena sam.. Što je mnogo, mnogo je.

JK, poznata po tome što nikome ne ostaje dužna, imala je šta da kaže Brunclikovoj.

- To što vi vidite penis je samo vaša percepcija. To govori o vama i vašim podsvesnim željama. S druge strane, i da je reč o penisu, kako kažete, ne vidim šta je tu strašno. Nije 17. vek. Veća je sramota biti loš čovek i činiti loše, te tako davati loš primer mladima. A vi koji se zgražavate, ja vam od srca želim da penis ne vidite više nikada u životu i PROBLEM REŠEN - napisala je Jelena, koja je potom svoj stav dodatno obrazložila i u otvorenom pismu:

- Zorice, vi kao gospođa posebno gadljiva na penis imate pravo tako da reagujete. Poznati ste kao neko ko mrzi penis, zar ne? Što se mene tiče, od srca vam želim da ga ne vidite više nikad u životu! Što ste morali, morali ste i tačka!

Međutim tu se nije završio rat.

Zorica objavila na svom instagram profilu još brutalniji odgovor Jeleni.

"Jelena, nije tebi lako u tvojoj koži! Što bih ja rekla, riba do bola a većinom sama! Spucao te prostakluk, bezobrazluk, nepristojnost i umišljenost da si Bogom dana da pljuješ po svemu i svakoga. Niko ne želi da se sa tobom petlja i da ti zapravo u lice kaže sve što misli o tebi jer ne želi da se služi vulgarnim rečnikom kojim se ti služiš.

Začudila me je tvoja plitka i površna analiza onoga što sam rekla, a što je tebe razjarilo. Verovala sam da si mnogo inteligentnija.

Da ponovim deo onoga što sam rekla:

10.30. nedelja. prepodne. porodična emisija radna akcija koja se prekida reklamom ti u krupnom planu sa brushalterom u obliku dva penisa. Mene je sramota tvoje sramote!

Ti ovo nisi ni spomenula. Obrušila si se na mene i one koji dele moje mišljenje da to nije u redu rečima da smo seljančure i babe, da nije ovo 17. vek, da ne volimo penise da ih mrzimo ne znajući koliko ko ima godina osim mene, a ja ih nikada nisam ni krila. U nedostatku argumenata spominješ moju porodicu, brojiš moje muževe, brojiš moju decu, pljuješ moju boju kose, a ja samo želim da uživam u nedeljnom prepodnevu a da ne moram da gledam tebe u tako jeftino provokativnom izdanju bez blurovanja tj. zamagljivanja nepristojnog sadržaja.

Jelena, što se mene tiče, ti te penise možeš da staviš gde hoćeš, i na glavu i u usta i na druga mesta, ali ne na javnom mestu po mom skromnom mišljenju. Samo hoću da podvučem da mora da postoji granica. Ne može jedna televizija sa nacionalnom frekvencijom, ili ne bi trebalo, da emituje neprimeren sadržaj.

Imala bih ja još toga da ti kažem, ali ti odbijam na “mladost” i zato ti opraštam. Jedan majčinski savet, jer imam ćerku tvojih godina, mani se ćorava posla. Ostavi Zoricu Brunclik i moju decu na miru. Uživaj u zivotu. Stižu mlade, lepe i pametne. Ja sa tobom neću voditi prepiske više. Odoh na odmor u Veneciju da vodim ljubav sa mojim mužem, u svakom smislu te reči, i uživam u životu.

P.S. Izvini što nisam napomenula da to nisu obični već PENISI od kristala i uvredila iste, kao i na zahtevu da budu zamagljeni jer očigledno da ono što treba da bude zamagljeno su tvoja usta zbog svog prostakluka koji izlazi iz njih.

Bonus video

NATAŠA ZAPLAKALA, PA SVE RASPLAKALA! ZBOG SNIMKA BEKVALČEVE UŽIVO NAJEŽIĆETE SE: Voli me... VOLI ME, PONOVO! (VIDEO)

(Espreso.co.rs/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.