OTAC AHMED SE RAZVEO I PONOVO OŽENIO: Ova poznata GLUMICA je Anabelina sestra i evo šta je rekla za pevačicu: Za glumca je važno da je pametan, dok pevač to ne mora da bude!
Foto: Printscreen

auuu

OTAC AHMED SE RAZVEO I PONOVO OŽENIO: Ova poznata GLUMICA je Anabelina sestra i evo šta je rekla za pevačicu: Za glumca je važno da je pametan, dok pevač to ne mora da bude!

Anabela Atijas u centru je skandala otkako je njena ćerka Luna Đogani učesnica rijaliti šoua "Zadruga" u kojem je uplovila u vezu sa oženjenim muškarcem, pevačem Slobodanom Radanovićem

Objavljeno:

Koliko je Luna na meti komentara od strane fanova Kije Kockar, toliko je i Anabela koja konstantno s nekim ratuje putem društvenih mreža.

Porodica Luna Đogani već godinama je poznata, uža i šira, ali postoji jedan član porodice, sa Anabeline strane koji izbegava pompeznu medijsku pažnju.

Anabela potiče iz velike porodice iz Goražda, a posle razvoda njenog oca i majke, otac Ahmed se ponovo oženio i dobio ćerku Aidu. Aida je glumica po profesiji i prilično je slavna i poznata u Bosni i Hercegovini.

Aida Bukva, iako ne želi po svaku cenu da bude u medijima, primećena je u Bosni i Hercegovini po svom radu.

Ona je glumica koja se svojom profesijom bavi veoma aktivno.

Igrala je u mnogim predstavama, a postala je popularna posle uloge u seriji "Seks i selo". Igrala je i glavnu ulogu u filmu "Hiljadarka" (2015.), a igrala je i u novoj verziji "Top lista nadrealista" pod nazivom "Nadrealiti show".

Aida Bukva je popularna u Bosni i Hercegovini
Aida Bukva je popularna u Bosni i Hercegovinifoto: Printscreen

Ona je jednom prilikom govorila da je u dobrim odnosima sa sestrom Anabelom.

Dve sestre zajedno
Dve sestre zajednofoto: Printscreen

- Mislim da kao žene razumemo jedna drugu. Ako smo imale neka neslaganja, oko principa, bilo je zbog toga što je za glumca važno da je načitan, pametan, da ima znanje, dok pevač to ne mora - rekla je Aida.

Bonus video

NATAŠA ZAPLAKALA, PA SVE RASPLAKALA! ZBOG SNIMKA BEKVALČEVE UŽIVO NAJEŽIĆETE SE: Voli me... VOLI ME, PONOVO! (VIDEO)

(Espreso.co.rs/Pulsonline)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.