Šuškalo se da vole muškarce: Najšokantniji gej skandali koji su potresali Srbiju! (FOTO)

loš marketing

Šuškalo se da vole muškarce: Najšokantniji gej skandali koji su potresali Srbiju! (FOTO)

Pojedine poznate face sa naše medijske scene našle su se u centru gej skandala, što većini nije nimalo odgovaralo
Objavljeno:

Brojni medijski skandali dešavali su se i događaju se svakodnevno u Srbiji i regionu. Bilo je raznih prepiranja, skidanja, seks-snimaka, ali ono što privlači posebnu medijsku pažnju je gej afera. Poznato je da se na Balkanu još uvek ne gleda na gej odnose sa dozom tolerancije, te ovakve priče uvek izazovu oprečne reakcije. Upravo zato, akterima gej skandala često bude neprijatno i to shvate kao loš marketing. Izdvojili smo sedam gej skandala koji su proteklih godina potresali medijsku scenu. Najveći švaleri srpske estrade! Dok su suprugama pričali da ih vole, drugim ženama pravili decu! 1. Vlada Stanojević

Tokom boravka u rijalitiju Farma 6 Jelena Milošević Balerina priznala je da je videla dva muškarca kako se strastveno ljube. - Jedan je matorac, drugi je mladunac. Videla sam ih kako su se ljubili - rekla je tada Jelena, a onda je Maja Nikolić počela da viče kako zna o kome je reč.
Dragan Kadić/Vlada Stanojević
Spekuliše se da se u gej aferi našao Vlada Stanojević, jer je Tamara Đurić počela da preti Maji kada je rekla da zna ko su akteri gej afere.
Takođe, bivša Stanojevićeva supruga Ana Marija Žujović priznala je da je sumnjala da je Stanojević gej, kao i da je više puta čula priče da je Vlada homoseksualac. 2. Branislav Janković
Manekena koji je široj javnosti postao poznat kao učesnik treće sezone rijalitija Farma gde je uspeo da zavede Zvezdu Granda Katarinu Živković. Emotivnu vezu su započeli na imanju u Lisoviću.
Printscreen/Youtube/Rad0wan
Zanimljivo je da se tokom njegovog učešća u Farmi pojavile scene spota Nives Celzijus za pesmu "Bijesna" u kojima se ljubi sa muškarcem. Iako su tada krenula govorkanja da je naklonjen i muškarcima, on je to demantovao i istakao da je to učinio samo zbog spota. 3. Goran Stojičević Karamela
Gej aktivista i bivši učesnik Velikog brata Boban Stojanović pre dve godine na svom Fejsbuku isprozivao je estradnog imitatora Gorana Stojičevića Karamelu. - Boban smatra da su zbog njega homoseksualci počeli masovno da se žene. Za sve je kriv Karamela. On se prvi oženio, stavio silikonska usta i onda su svi konji digli noge. I onda je sve otišlo bestraga - napisao je Stojanović.

Karamelu nije preterano pogodilo ono što je gej aktivista napisao za njega. - Nemam vremena da se bavim budalaštinama i izjavama ljudi za koje i ne znam ko su - rekao je svojevremeno Karamela.
4. Nikola Burovac
Nikola Burovac se 2008. godine našao u velikom gej skandalu koji je dobro protresao čitav region. leškari na krevetu sa dva deklarisana homoseksualca, poreklom iz Austrije. dok gej muškarac pored njega zavlači ruku u pantalone.
ispostavilo se da je ta priča izmišljena, te da njegovo seksualno opredeljenje ipak nije homoseksualno. 5. Petar Perović
Srpski maneken Petar Perović, poznat javnosti najviše po učešću u VIP sezoni Velikog brata dugo je važio za velikog zavodnika, a mnoge devojke bile su lude za njim.
Po gradskim kuloarima se šuškalo da voli isti pol i više puta je viđen po gej klubovima, ali nikada nije priznao svoje pravo seksualno opredeljenje.
Kao grom iz vedra neba 2012. godine pojavila se vest da se Perović venčao sa poznatim svetskim plesačem Tristanom Templom. 6. Danijel Alibabić
Skandalozan razvod crnogorskog pevača Danijela Alibabića i manekenke Jovane Nikolić svojevremeno je potresao domaću javnost. Jovana je kao razloge zbog kojih je ostavila Danijela navela fizičko maltretiranje, kao i to što misli da je homoseksualac. - Shvatila sam da sam od samog početka naše veze, i ubrzo braka, bila samo marketinški trik i paravan. Tačno je ono što se govorilo, da je homoseksualac. Danijel me je hvatao za vrat i pretio mi - izjavila je tada Jovana. 7. Aleksa Jelić
Baletski igrač, za koga se uvek sumnjalo da je gej, prema nekim navodima, bio je aktivan na aplikaciji koja je veoma popularna među pripadnicima LGBT populacije.
Iako oduvek kruže priče da je homoseksualac, ali on to nikada nije potvrdio niti je bilo dokaza za ta nagađanja.

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.