VIKALI NA DETE POSLE SMRTNOG SLUČAJA U PORODICI: Incident u Pinkovim zvezdicama krije TUŽNU PRIČU!
Foto: Printscreen

tragedija

VIKALI NA DETE POSLE SMRTNOG SLUČAJA U PORODICI: Incident u Pinkovim zvezdicama krije TUŽNU PRIČU!

Mlada takmičarka otkrila je šta se zaista desilo te večeri

Objavljeno:

Sve je zaprepastilo kada je proteklog petka Selma Beriša krenula da plače nakon što je pogrešila tekst dok je pevala u polufinalu popularnog takmičenja „Pinkove zvezdice“.

– Da ti nisi plakala niko ne bi primetio da si zaboravila tekst. Ne treba da izazivaš sažaljenje nego divljenje, a ti jesi za divljenje. Na šta ovo liči? – bila je besna tada Goca Tržan na Selmu.

Dva dana nakon ovog incidenta, mi smo kontaktirali mamu Selme Beriše, Sani, i ona je otkrila pravu pozadinu ove sporne situacije u takmičenju na „Pinku“.

– Već tri nedelje je tužna situacija u našoj kući. Meni je umrla majka, koja je imala karcinom. I sve to je dosta uticalo i na Selmu i ostavilo je trag na nju i uoči nastupa. Selma nije mogla da gleda kako ja patim i nju je to dosta uzdrmalo. Inače, kada je ona na sceni izbegavam da me vidi jer neću da utičem na njenu tremu, i taj dan sam probala da se sakrijem dok ona peva, ali su nam se u jednom trenutku susreli pogledi i ona je tada krenula da plače. Sve posle znate kako je prošlo – otkrila je Selmina mama.

Nije dete krivo
Nije dete krivofoto: Printscreen

Mama ove takmičarke je navela i da nikada oni u porodici ne forsiraju ni Selmu kao što nisu ni ranije Indiru Berišu da mora da pobedi i da bude najbolja, već prosto se takmiče jer vole da pevaju. Selmina mama se nada da će sledećeg puta njena miljenica uspeti da potisne iz misli porodičnu tragediju kako bi mogla da zablista ponovo na sceni kao nekada.

Bonus video

NATAŠA ZAPLAKALA, PA SVE RASPLAKALA! ZBOG SNIMKA BEKVALČEVE UŽIVO NAJEŽIĆETE SE: Voli me... VOLI ME, PONOVO! (VIDEO)

(Espreso.co.rs/Nemazabranjenih.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.