CECA JE NAJVEĆA ZVEZDA, ALI NEMA ZAVRŠEN FAKULTET NI SA 45! Da li joj roditelji to zameraju?
Foto: Printscreen Youtube

i ona je nečije dete

CECA JE NAJVEĆA ZVEZDA, ALI NEMA ZAVRŠEN FAKULTET NI SA 45! Da li joj roditelji to zameraju?

Evo šta je izjavila

Objavljeno:

Pa, nije im drago.

Svetlana Ceca Ražnatović priznaje da joj roditelji Mira i Slobodan, bez obzira na muzičke uspehe koje je postigla i dalje prebacuju to što nemafakultetsku diplomu. Sada je folk diva odlučila da progovori o ovoj temi, ali i o proslavi svog rođendana koji će uskoro proslaviti.

- Jedino što mi roditelji zameraju jeste to što nisam završila fakultet, i to je ostalo do dana današnjeg. Mogu nanizati ko zna kakve muzičke uspehe, ali oni će reći: "Da, ali si mogla imati i diplomu intelektualca", i tako stalno - prizanje Ceca otkriva da sprema žurku za proslavu 45. rođendana.

??????????????????

A post shared by CECA (@craznatovic_official) on

- Godine ne krijem, jer moji fanovi tačno znaju da punim 45. Imaću divno druženje sa prijateljima, i to će biti povod da se lepo provedemo i družimo.

Na pitanje kako bi opisala svoj život, kada sumira godine iza sebe, folk diva kaže:

- Komedija, triler i akcija. Od svih žanrova pomalo, samo ne horor, hvala bogu - kroz smeh kaže pevačica i otkriva kako to da se za sve ove godine od smrti njenog supruga Željka Ražnatovića nije pojavio nijedan muškarac sa kojim bi bila duže i poželela da ostane uz njega.

- Mislim da nije bilo suđeno, jer kada je nešto suđeno onda ti to pripada, a kada nije onda te zaobilazi. Nekada ja nisam bila za njih, nekada oni nisu bili za mene. Suma sumarum čeka se pravi - zaključuje Ražnatovićeva.

BONUS VIDEO: CECINA ANASTASIJA OBJAVILA VIDEO SA PLAŽE U KUPAĆEM: Dobila brdo komentara, ali jedan će danima čitati

(Espreso.co.rs / Blic.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.