Željko Joksimović progovorio iskreno o LOŠOJ FINANSIJSKOJ SITUACIJI!
Foto: Filip Plavčić

Otvorio dušu

Željko Joksimović progovorio iskreno o LOŠOJ FINANSIJSKOJ SITUACIJI!

Mislim da sam život doveo u balans u meri koja mi prija

Objavljeno:

Jedan od naših najpopularnijih pevača otvorio je dušu, pa je naveo sve ono manje prijatno što mu se dogodilo, a nema sumnje da će njegove reči iznenaditi mnoge koji prate lik i delo Željka Joksimovića.

- Svaki posao traži žrtvu i odricanje. Mislim da nisam pravio velike kompromise u tom smislu. Sledio sam svoj put i trudio se da mi posao ne bude gospodar, već obrnuto - započeo je priču Željko, pa nastavio:

- Uvek kada bih primećivao da postajem žrtva onoga što radim, odustajao sam i povlačio se. Želim balans u svakom aspektu, u poslu, porodici, životu. Mislim da nisam podnosio neke velike žrtve.

Joksimović je bez ustezanja govorio i o trenucima kada njegova finansijska situacija nije bila zavidna.

- Na početku je bilo veoma teško, od nemaštine do činjenice da sam od kuće otišao veoma mlad kako bih se školovao za muziku, i tako dalje. Teško je kada posao obavljate u večernjim časovima, pa morate da budete budni celu noć - kazao je nekadašnji predstavnik Srbije na "Evroviziji" za "Helou".

- Danas radim drugačije, kvalitetnije, sa velikim timom. Mislim da sam život doveo u balans u meri koja mi prija - zaključio je Željko, koji će sledeće nedelje održati veliki koncert na beogradskom Tašmajdanu.

Bonus Video:

DAN POSLE KONCERTA U SPLITU: Željko Joksimović uputio snažnu poruku, evo i koju!

(Espreso.co.rs/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.