ZVALI SU JE PLAVI HAOS, OŠAMARILA JE POZNATOG RIJALITI IGRAČA, A NESTALA SA ESTRADE PRE 20 GODINA: Kako danas izgleda najveća zavodnica ESTRADE Vanesa Šokčić (FOTO)
Foto: Printscreen

svaka joj čast

ZVALI SU JE PLAVI HAOS, OŠAMARILA JE POZNATOG RIJALITI IGRAČA, A NESTALA SA ESTRADE PRE 20 GODINA: Kako danas izgleda najveća zavodnica ESTRADE Vanesa Šokčić (FOTO)

Godine su uzele danak, ali opet ona izgleda sjajno

Objavljeno:

Pevačica Vanesa Šokčić bila je među desetak najpopularnijih pevačica devedesetih godina prošlog veka, a prvi album, "Volim tvoja oka dva" objavila je 1991. godine za PGP RTS. Posle njega objavila je još 7 albuma, a poslednji je bio "Četiti strane sveta" 2011.

2011. godine Vanesa se takmičila za nagradu od 50.000 evra u rijaliti šou programu „Dvor“. Izjavila je da je zadovoljna svojim učešćem jer je ostala dosledna sebi i ukućanima nije dozvolila da je isteraju iz takta.

Pevača Nemanju Nikolića je ošamarila jer nije hteo da pleše sa njom. Na dvoru je ostala osam nedelja nakon čega je, zbog malog broja glasova, ispala. Kao i ostalim takmičarima, i Vanesi je honorar isplaćen sa zakašnjenjem od nekoliko meseci. Međutim, njoj to nije predstavljalo problem jer je naučila racionalno da troši novac i da ga ulaže u nekretnine, a ne kao ranije, u krpice. Vanesa je iskreno rekla da se na estradi oseća kriza i da najviše zarađuje na romskim svadbama u Italiji i Francuskoj. Pošto više nema posla kao nekada, pomaže suprugu koji ima proizvodnju tekstila u izboru materijala i modela.

A post shared by Vanesa ❤ (@vanesa888) on

Otkrila je da od 2011. godine živi u strahu jer ju je komšija napao i verbalno i fizički. Potreslo ju je ubistvo koleginice Jelene Marjanović i način na koji su to neki mediji preneli. Iako nije konfliktna ličnost, 2008. godine je tužila frizera Mikija Panjkovića da joj je spalio kosu.

A post shared by Vanesa ❤ (@vanesa888) on

Dobru liniju održava tako što trenira aerobik i tae bo. Vanesin hobi je pravljenje nameštaja, a ljubav prema antikvitetima je nasledila od roditelja. Uspela je da svoj privatni źivot sačuva od javnosti i da karijeru izgradi na hitovima, a ne na skandalima.

Bonus video

BIO JE NA VRHUNCU SLAVE, LUDO JE VOLEO ĆERKU SVOG KOLEGE: Nasilnik mu je upao u stan, DAVIO devojku, pretio mu smrću, a sad peva samo za svoju dušu

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.