BILA JE GOLA U PLEJBOJU, A ONDA JE PROMENILA ŽIVOT I IZGLED IZ KORENA! Srpska glumica za kojom smo svi uzdisali danas je neprepoznatljiva (FOTO)
Foto: Playboy printscreen

sećate se ove lepotice?

BILA JE GOLA U PLEJBOJU, A ONDA JE PROMENILA ŽIVOT I IZGLED IZ KORENA! Srpska glumica za kojom smo svi uzdisali danas je neprepoznatljiva (FOTO)

Marija je pre osam godine rešila da potpuno promeni svoj život i odseli se u daleku Indiju

Objavljeno:

Glumica Marija Jakšić (38) bila je pravo otkrovenje na filmskom platnu. Glumila je u serijama "Agencija za SIS", i "Seljaci" filmovima "Mi nismo anđeli 2" i "Kordon". Muškarci su ludeli za njom, a ona je samo nestala.

Otputovala je u Indiju i tamo se potpuno posvetila njihovom načinu života, pa provodi i po nekoliko sati dnevno u meditaciji.

Kako bi zaradila što više novca, oprobala se i u ulozi profesorke, pa je izvesno vreme podučavala privatno decu na engleskom jeziku.

Jednom prilikom je izjavila da je otišla iz zemlje jer je glumački poziv nije ispunjavao i nije bila srećna.

Udala se za Markusa Venigera, svetski poznatog učitelja joge i sada zajedno drže časove. Dobili su i sina koji se zove Tesla.

Marija je na BK univerzitetu završila glumu u klasi Radeta Markovića. 2007. godine prestaje sa glumom i kreće da se bavi humanitarnim radom kroz organizaciju „Mairija“, a pomagala je i deci bez roditeljskog staranja i sa posebnim talentima.

Bonus video

CECINA ANASTASIJA OBJAVILA VIDEO SA PLAŽE U KUPAĆEM: Dobila brdo komentara, ali jedan će danima čitati

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.