ŽIRI ZVEZDA GRANDA SE DEFINITVNO RASPADA?! Lukas BRUTALNO IZVREĐAO Karleušu, a onda je nastao SKANDAL!
Foto: Dragan Kadić

KO LI ĆE OTPASTI?

ŽIRI ZVEZDA GRANDA SE DEFINITVNO RASPADA?! Lukas BRUTALNO IZVREĐAO Karleušu, a onda je nastao SKANDAL!

Lukasov ostanak u žiriju bio je neizvestan i na početku ove sezone jer je ušao u sukob sa Popovićem oko novca

Objavljeno:

Polufinalna emisija Zvezde Granda bila je toliko stresna za članove žirija da se poteže pitanje hoće li se ova postava zadržati u sledećoj sezoni.

Kako saznaje Svet od svojih izvora bliskih Grand produkciji, Jelena Karleuša i Aca Lukas tako su se pokačili da je pop diva saopštila da joj ne pada na pamet a sedi u žiriju u kom će biti Lukas.

Problem je navodno nastao kada je Aca Lukas, jedini od svih članova žirija, u duelu između kandidatkinja Hane Mašić i Tijane Kadović glasao za ovu drugu. Jelena mu je to zamerila i rekla da ne razume zbog čega namerno tera kontru kada je očigledno Hana pevala bolje. Lukas je tada doživeo nervni slom.

Karleuša je ucenila Popovića da bira između nje i Lukasa
Karleuša je ucenila Popovića da bira između nje i Lukasa foto: Printscreen Youtube

- Šta tebe boli pi*ka za koga ću ja da glasam?! Klošarko jedna, puši ku*ac - zaurlao je Lukas, što je Jelenu šokiralo, ali ovog puta nije želela da mu ćuti.

- Sram te bilo, dve godine te trpim ovde i ćutim dok me napadaš. Sad idem, a evo, jedva čekam da vidim kako ćete ovo da završite bez mene - rekla je Karleuša, bacila bubicu i napustila studio.

Nakon što je Marija Šerifović krenula za njom, ustao je i Lukas, prišao joj i još jednom ponovio da je klošarka i da može da mu puši ku*ac. Aca je nakon toga napustio studio u Košutnjaku.

Lukasovo članstvo u žiriju Zveda Granda bilo je neizvesno i na početku ove sezone
Lukasovo članstvo u žiriju Zveda Granda bilo je neizvesno i na početku ove sezone foto: Marina Lopičić

- Saša Popović ga je više od sat vremena zvao da se vrati kako bi mogli da nastave snimanje i završe emisiju. Na kraju je to i uradio, ali atmosfera je bila užasna. Karleuša se veoma potresla i posle snimanja je obavila razgovor sa Popovićem. Rekla mu je da neće više da dozvoli da je neko vređa i da je ovo definitivno kraj. Postavila je svoj uslov, s to je da u sledećoj sezoni u žiriju neće sedeti ili Lukas ili ona - kaže izvor blizak Grandu.

Podsetimo, Lukasov ostanak u žiriju bio je neizvestan i na početku ove sezone jer je ušao u sukob sa Popovićem oko novca. Sada, kada je Karleuša odlučila da ode ako žiri ne napusti Lukas, veoma je izvesno da ovakav žiri na koji ste navikli od septembra više nećete gledati.

Karleuša je rekla na ovu temu neće davati izjave.

Bonus video

HAVANA GORI, MAJA NAPROSTO SIJA: Srpska pevačica pleni poglede Kubanaca! OVA odevna kombinacija joj svakako u tome pomaže!

(Espreso.co.rs/ Svet)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.