ČEDO RTS-a NAPUSTILO RODNU KUĆU: Nataša Miljković otišla s Javnog servisa, i to pod JEDNIM USLOVOM
Foto: Printscreen

transfer godine

ČEDO RTS-a NAPUSTILO RODNU KUĆU: Nataša Miljković otišla s Javnog servisa, i to pod JEDNIM USLOVOM

Novinarka Nataša Miljković za nekoliko nedelja oprostiće se od Radio-televizije Srbije, gde je provela 14 godina

Objavljeno: 15:31h

"Nedeljama su trajali pregovori čelnih ljudi TV Prva i Nataše. Jedan od uslova koji je voditeljka postavila jeste da dobije emisiju koja će biti u popodnevnom terminu emitovanja, što joj je uslišeno. Nataša je pristala da pređe u novo jato, ali su odlučili da celu priču sačuvaju od javnosti sve do kraja ovog meseca.

Nedavno je saopštila na RTS-u da odlazi sa ove televizije i potom otišla u svoju novu kuću gde je potpisala ugovor", rekao je izvor i dodao da će novinarka najverovatnije voditi emisiju koja će se baviti problemima društva, a da je transferu kumovala Maja Nikolić, njena venčana kuma.

Posle 14 godina, pozdravila se sa RTS-om
Posle 14 godina, pozdravila se sa RTS-omfoto: Printscreen Youtube

"Mi konstantno radimo da okupimo najbolji voditeljski i novinarski tim kako bismo proizveli najbolji program. Tako će biti i u narodnoj programskoj šemi za koju spremamo brojna iznenađenja", rekla je Slađa Paunović, potparol Prve Televizije.

Podestimo, pre nekoliko meseci voditeljski par Jovana Joksimović i Srđan Predojević prešli su sa Pinka na Prvu, a sa RTS je otišao Žika Šarenica na Pink.

Bonus video

HAVANA GORI, MAJA NAPROSTO SIJA: Srpska pevačica pleni poglede Kubanaca! OVA odevna kombinacija joj svakako u tome pomaže!

(Espreso.co.rs/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.