SVIMA JE BILO NEPRIJATNO, PA I NAMA DOK SMO GLEDALI: Snežana Dakić ŽESTOKO napala gošću emisije, pa nije mogla da prestane (VIDEO)
Foto: Damir Dervišagić

HAOS U EMISIJI

SVIMA JE BILO NEPRIJATNO, PA I NAMA DOK SMO GLEDALI: Snežana Dakić ŽESTOKO napala gošću emisije, pa nije mogla da prestane (VIDEO)

Ona je žustro napala blogerku s kojom se našla u emisiji Magazin In

Objavljeno:

Savremeno doba donelo je značajne promene u načinu poslovanja, te se pojavio čitav spektar zanimanja koja ranije nisu postojala. Jedno od njih je i blogerka, prema čemu mnogi i dalje imaju negativan stav iako je mnoštvo primera onih koji su od ovog hobija napravili pravi biznis od kog mogu da žive veoma lagodno.

Voditeljka ne podržava zanimanje bloger
Voditeljka ne podržava zanimanje bloger foto: Printscreen Youtube

Međutim, voditeljka Snežana Dakić se ne slaže a tim, te je žustro napala blogerku sa kojom se našla u emisiji Magazin In, te je na nju imala pik tokom cele emisije.

- Ja sam duboko protiv toga da se devojke zavaravaju kako je blogerka neko zanimanje i kako će da zarađuju pare od toga. Izvinjavam se u ime svih nas koji smo završili ozbiljne škole i uložili ozbiljne godine u karijere, ali blogerka nije zanimanje - iznela je svoje mišljenje Dakićeva, pa je u par navrata bila neprijatna prema Lili Mitrović, dok su prisutni bili u čudu.

Najavu emisije o kojoj će zasigurno da se priča pogledajte u videu.

Bonus video

ESTRADNJACI PO NASTUPU UZIMAJU 10.000 €: Za pesmu uzmu i po 1.500 €, a kad vidite gde troše novac, šokiraćete se!

(Espreso.co.rs/ Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.