Sergej je pre 20 godina s jednom devojkom snimio vrele scene, živeli su život iz bajke, a onda je njihovu ljubav okončala DROGA I MAFIJA! (FOTO)
Foto: Damir Dervišagić

sećate se ove prelepe žene?

Sergej je pre 20 godina s jednom devojkom snimio vrele scene, živeli su život iz bajke, a onda je njihovu ljubav okončala DROGA I MAFIJA! (FOTO)

Danas lepa glumica živi u Americi, skratila je kosu, ali i dalje izgleda savršeno

Objavljeno: 10:48h

Legendarna srpska glumica Mirjana Joković stekla je slavu osamdsetih i devedesetih godina prošlog veka u domaćim filmovima, a jedna od njenih zapaženijih uloga svakako je bila Adrijana u filmu "Stršljen".

Adrijana je bila beogradska devojka, koja se iznenada zaljubljuje u Italijana, koji je svetski čovek i koji govori mnogo jezika. Ponesena emocijama, odlazi sa njim u vilu koja se nalazi nedaleko od granice sa Švajcarskom.

Adrijana počinje da živi životom kao iz bajke, sve dok ne sazna da je njen Italijan zapavo Albanac, Miljaim Misa. Iako razočarana, Adrijana ne ostavlja Miljaima, ne sluteći da je on zapravo Stršljen - ubica iz Albanije koji je umešan u krijumčarenje droge.

Film obiluje eksplicitnim scenama, a naročitu pažnju gledalaca privukla je scena u kojoj Adrijana i Miljaim strastveno vode ljubav.

Mirjana se nakon uloge u ovom filmu, tokom rata devedesetih, odselila u Los Anđeles, gde je igrala u nekoliko filmova.

Danas je zaposlena kao direktorka glumačke performanse, a ujedno radi i kao nastavnik glume na Kalifornijskom fakultetu umetnosti.

Poslednji pozdrav vernom prijatelju
Poslednji pozdrav vernom prijatelju foto: Nebojša Mandić

U Beograd je došla pre dve godine kako bi prisustvovala sahrani svog velikog prijatelja i kolege Milorada Mandića Mande.

Mirjana je održala govor na Mandinoj sahrani
Mirjana je održala govor na Mandinoj sahrani foto: Nebojša Mandić

Bonus video

Glossy lično - Saška Janx: Udaću se kada to budem želela

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.