NESTALA SORAJA VUČELIĆ: Poslednji put viđena u Budvi 3. juna!
Foto: Zorana Jevtić

PRIJAVLJEN NESTANAK

NESTALA SORAJA VUČELIĆ: Poslednji put viđena u Budvi 3. juna!

Na zvaničnom profilu Vučelićeve pojavila se informacija da je poslednji put locirana 3. juna u Budvi, a njen nestanak je prijavljen Ministarstvu unutrašnjih poslova Crne Gore..

Objavljeno: 06.06.2018. 18:04h
  • 136

Bivša učesnica Velikog brata i TV lice, Soraja Vučelić, koja je nedavno proterana iz Srbije i proglašena bezbednosno rizičnom osobom, nestala je, prema saopštenju njenog PR tima.

Naime, na zvaničnom profilu Vučelićeve pojavila se informacija da je poslednji put locirana 3. juna u Budvi, a njen nestanak je prijavljen Ministarstvu unutrašnjih poslova Crne Gore.

Saopštenje o Sorajinom nestanku, prenosimo u celosti:

"OBAVEŠTENJE

Molim sve kolege novinare da se uzdrže od morbidnih poruka sa Vibera koji pripada Soraji Vučelić i da ne objavljuju informacije koje stižu sa njenog broja, jer nije poznat identitet osobe koja šalje takve poruke.

Moram da napomenem da imam informaciju da je nestanak Soraje Vučelić prijaveljen Ministarstvu unutrašnjih poslova Crne Gore i da čekamo na zvanični ishod istrage, u koliko je informacija tačna.

Takođe želim da obavestim javnost da je Soraja Vučelić zadnji put locirana u Budvi 3. juna.

U prilog ovome, obavestio sam i premijerku Srbije Anu Brnabić sa molbom da mi pribavi bilo kakav podatak od MUP-a Srbije koji bi bio značajan za pronalazak Soraje Sare Vučelić. Čeka se na njen odgovor i odgovor MUP-a zbog čega je Soraja stavljena na crnu listu kao visokorizična za bezbednost Srbije i njenih građana.

Molim sve ljude u koliko imaju bilo kakav podatak o Soraji kao i lokaciji gde je zadnji put viđena da se jave na ovaj profil u Inbox sa svim informacijama.

Hvala!

Ljuban Kovačević PR team."

Nestala Soraja Vučelić
Nestala Soraja Vučelić foto: Printscreen/Facebook/Sara Vučelić

(Espreso.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media