KIDNAPOVAO JE I VENČALI SU SE PROTIV NJENE VOLJE! Gde je danas zanosna glumica za kojom je Bosiljčić gubio glavu? (VIDEO)
Foto: Damir Dervišagić

sećate se nede?

KIDNAPOVAO JE I VENČALI SU SE PROTIV NJENE VOLJE! Gde je danas zanosna glumica za kojom je Bosiljčić gubio glavu? (VIDEO)

Glumicu Ivanu Jovanović publika pamti najviše po ulozi Nede u seriji "Greh njene majke"

Objavljeno:

Ivana je publiku zaludela pre devet godina ulogom Nede u seriji Zdravka Šotre "Greh njene majke". Glumila je prelepu devojku koja je morala da ispašta, kako sam naziv serije kaže, zbog greha koji je počinila njena majka.

Neda je bila naivna devojka koja je prošla kroz dosta prepreka da bi u ovom svetu u kom živi našla svoje mesto i svoju sreću. Glavna muška uloga pripala je Ivanu Bosiljčiću, koji je u ovoj domaćoj seriji tumači lik Bojana – siromašnog, ali dobrodušnog dečka, koji svoju porodicu i njihove interese stavlja iznad sebe.

Bojan je bio siromašan, pa mu je na pamet pala jedna ideja, a to je da pokuša da zaprosi Nedu i tako dobije njeno imanje. Problem je nastao kada je Nedin otac to odbio jer je smatrao da on nije dovoljno bogat za nju.

Ipak, on je posle nekog vremena bankrotirao i izvršio samoubistvo, pa su se Neda i njenu majka preselile u kuću koju je Neda dobila nakon smrti svog dede. Bojan tada odlučuje da kindapuje Nedu i u tajnosti se venčava sa njom.

Neda iliti Ivana, danas je rešila da se okrene potpuno drugoj profesiji od glume, uprkos brojnim pozitivnim kritikama koje su stigle nakon njenog pojavljivanja u seriji.

Glumom se ne bavi već šest godina, preselila se u Ameriku gde drži časove joge i bavi se slikarstvom.

Ivana živi u Los Anđelesu sa sinom Viktorom i, kako je jednom prilikom rekla, o glumi više ne razmišlja.

Bonus video

Branislav Lečić, Espreso intervju

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.