NATAŠA BEKVALAC I ANA NIKOLIĆ SE ŽESTOKO ISPROZIVALE: A onda je otkrivena velika PREVARA
Foto: Dragana Udovičić, Damir Dervišagić

KRAĐA IDENTITETA

NATAŠA BEKVALAC I ANA NIKOLIĆ SE ŽESTOKO ISPROZIVALE: A onda je otkrivena velika PREVARA

Aco Pejović postao je žrtva prevaranata koji su se lažno predstavljali pod njegovim imenom

Objavljeno:

U javnosti se ovih dana podigla velika prašina nakon što je pevač Aco Pejović obelodanio da je bio žrtva prevare i krađe identiteta. Ovo, međutim, nije prvi i jedini takav slučaj na domaćoj javnoj sceni.

Aco Pejović
Aco Pejović foto: Damir Dervišagić

Aco Pejović postao je žrtva prevaranata koji su se lažno predstavljali pod njegovim imenom i od pet žena na taj način uzeli više od 10.000 evra.

Milica Pavlović

Milica Pavlović
Milica Pavlović foto: Printscreen/Instagram/senoritamilica

Pevačica Milica Pavlović bila je žrtva prevare kada se neko u njeno ime lažno predstavljao na Instagramu, zakazivao nastupe i davao intervjue.

Ana Nikolić

Ana Nikolić
Ana Nikolić foto: Zorana Jevtić

Sa krađom identiteta suočila se i Ana Nikolić, kada je neko lažno "tvitovao" u njeno ime. Naime, na Tviteru se 2012. godine pojavio profil pod nazivom “pijAna”, koji se lažno predstavljao kao pevačica.

Nataša Bekvalac

Nataša Bekvalac
Nataša Bekvalac foto: Printscreen Youtube

Sa ovog profila, nepoznata osoba ubacivala se u konverzacije mnogih pevačica, a zatim je otvoren i lažan profil “SamoJaSamFalila”, koji je navodno predstavljao Natašu Bekvalac. Anonimne osobe pokušale su da posvađaju pevačice, ismevajući jedna drugu, međutim obe su se ubrzo oglasile i demantovale da imaju bilo kakve veze sa pomenutim profilima.

Ivan Bekjarev

Ivan Bekjarev
Ivan Bekjarev foto: Dragan Kadić

- Danas sam saznao da postoji moj lažni profil sa raznim izjavama koje su srećom pristojne, ali ih nikada nikome nisam dao. Upravo sutra idem u policiju da prijavim da nađu ko je taj koji u moje ime izjavljuje svašta - rekao je glumac Ivan Bekjarev kada je saznao da je neko napravio lažni profil sa njegovim imenom.

Ivana Selakov

Ivana Selakov
Ivana Selakov foto: Damir Dervišagić

Nepoznata osoba pokušala je da napakosti pevačici Ivani Selakov objavljivanjem njenih lažnih fotografija na kojima je navodno naga.

Seka Aleksić

Seka Aleksić
Seka Aleksić foto: Daktilo

Jedan mladić iz Bosne pre izvesnog vremena lažirao je dopisivanje sa Sekom Aleksić, koja je odmah demantovala da se radi o njoj.

Zorannah

Zorana Jovanović Zorannah
Zorana Jovanović Zorannah foto: Printscreen Instagram

Zorana Jovanović takođe je bila na meti prevaranata. Ubrzo nakon što je predstavila svoj parfem, nepoznate osobe su, lažno se predstavljajući kao ona, slale poruke Ani Kokić i još nekim pevačicama sa molbom da snime video u kome će pohvaliti njen parfem, kako bi ga dobile zauzvrat. Zorana je odmah naglasila da se radi o prevari.

Bonus video

VALJA IĆI ZGODAN NA IBICU: Kaja skinula šminku i bacila se na vežbanje!

(Espreso.co.rs/ Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.