JELENA KOSTOV SIJALA NA PROMOCIJI ALBUMA: Došle su joj kolege i prijatelji, ali NAJBITNIJI su izostali (VIDEO)
Foto: Damir Dervišagić

ALBUM PRVENAC

JELENA KOSTOV SIJALA NA PROMOCIJI ALBUMA: Došle su joj kolege i prijatelji, ali NAJBITNIJI su izostali (VIDEO)

Jelena nam je otkrila i ko je bio njena najveća podrška u karijeri

Objavljeno: 13:36h

Pevačica Jelena Kostov sinoć je u veoma prijatnom ambijentu upriličila promociju svog albuma prvenca. Punu podršku u tome pružili su joj kolege i prijatelji, koji su prisustvovali događaju.

Kako Jelenin album prvenac nosi naziv "Moje drugo ja", pitali smo je koliko u ovom albumu ima njene biografije.

- Sa tim novim albumom došla je totalno nova Jelena. Pesme su totalno drugačije od svega što sam snimala do sada, stajling je totalno drugačiji, ali ovo sam ja. ja se ovako oblačim privatno, ja nosim farmerke svaki dan. U suknjicama se ne osećam prijatno, ovako se osećam baš lepo.

Jelena nam je otkrila i ko je bio njena najveća podrška u karijeri.

- Na prvom mestu, zauvek i do kraja života moji roditelji. Mnogo sam tužna što oni večeras nisu sa mnom jer zahvaljujući njima ja sam ostvarila svoj san, prijavila se na Zvezde Granda i bez njihove podrške ništa ne bi bilo od ovoga. Onda moj suprug, naravno. Bez njega i bez te ljubavi beskrajne koju mi on pruža i mnoge savete koje mi daje, ništa ne bi bilo.

Njen prvi album nosi simboličan naziv 'Moje prvo ja
Njen prvi album nosi simboličan naziv "Moje prvo ja" foto: Damir Dervišagić

Jelenin suprug je ostao dosledan sebi kad su javni nastupi u pitanju i nije došao na promociju kad i svi, te smo pitali Jelenu hoće li se uopšte pojaviti.

- Znala sam da ćete to da me pitate. Rekao je "Pojaviću se". Ja sam rekla "Dobro, samo pazi u kom delu bazena ćeš se pojaviti". Ali teško je njega ne primetiti jer njega mnogo više primećuju nego mene. Doći će sigurno, ali ne znam kad. Bilo bi glupo da ne dođe, tu su svi naši prijatelji zajednički.

Ljupka Stević je pored ostalih kolega podržala Jelenu
Ljupka Stević je pored ostalih kolega podržala Jelenu foto: Damir Dervišagić

Za kraj nam je otkrila da li je ovo ono što je ona želela kada je njena karijera u pitanju.

- To je upravo ono što sam ja želela. Ja, kao što vidite, svoju karijeru gradim stepenik po stepenik. Ja nisam imala neki hit, hitčinu, koji će biti odskočna daska. "Pameti zbogom" ima velike predispozicije da bude veliki hit, "Ona ne zna za mene", e to već postaje veliki hit, ali polako. Ja sam stvarno skromna. Kada bude veliki hit, to ću reći.

Promociji Jeleninog albuma pristvovale su mnoge kolege sa estrade, među kojima su bili i Katarina Grujić, Milan Dinčić Dinča, Nikolina Kovač, Saša Kapor, Ivana Selakov, Darko Filipović, Mia Borisavljević, Bojan Grujić, Ljupka Stević i mnogi drugi.

Bonus video GLAMUROZNA PROMOCIJA: Jelena Kostov predstavila svoj album prvenac i oduvala

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.