SEKA ALEKSIĆ OPERISANA: Veljko je non-stop uz nju, pevačica ima velike bolove!
Foto: Marina Lopičić

ipak je rešila

SEKA ALEKSIĆ OPERISANA: Veljko je non-stop uz nju, pevačica ima velike bolove!

Odlučila se za veliki zahvat

Objavljeno:

Seka Aleksić je pre nekoliko dana stavila silikone u grudi. Iako su mnogi mislili da je ona već operisala ovaj deo tela, pevačica je prvi put uvećala poprsje, a u tome ju je zdušno podržao muž Veljko.

Seka se na ovak korak odlučila jer je želela veće i čvršće grudi posle trudnoće i dojenja.

- Htela je malo da poveća grudi, ali i da ih zategne, jer su se opustile od dojenja. Uradila je sve potrebne preglede i već se sutradan našla na operacionom stolu. Sam zahvat je trajao oko dva ipo sata. Super je sve podnela. Iako je mogla još jedan dan da ostane u klinici i bude pod budnim okom medicinskog osoblja, ona se odlučila da ode kući, gde će Veljko voditi brigu o njoj. Dobila je broj telefona koji je dostupan 24 sata dnevno, i ako joj bude bilo šta trebalo, moći će da se obrati za pomoć i konsultaciju - priča izvor blizak pevačici.

On dodaje da je Sekin suprug Veljko bio najveća podrška kada se odlučila za ovakav zahvat. Dok je ona ležala u bolnici, njihovog sina Jakova je kod kuće čuvala dadilja.

Dosta je bilo prirodne Seke
Dosta je bilo prirodne Sekefoto: Printscreen Youtube

- Seka je imala malu tremu pred sam zahvat, što je i normalno. Međutim, sve je prošlo odlično. Veljko je bio sa njom kada je odlazila na operaciju i sačekao je kada se probudila iz anestezije. Tek kada se uverio da je sve prošlo kako je trebalo, otišao je kući da bude sa sinom Jakovom - prepričava izvor i dodaje da je suprug došao po nju čim mu se žena javila iz klinike, piše Informer.

- Kada su lekari procenili da se Seka dobro oporavlja. Veljko ju je izveo iz klinike. Sa njima je bila i njihova zajednička prijateljica, koja će joj u prvo vreme pomagati dok se ne oporavi od intervencije.

Bonus video

NIJE LAKO BITI ZALJUBLJEN: Seo je za klavir i ZAPEVAO samo njoj i onda... APSOLUTNI HIT NA FEJSBUKU!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.