OVO JE SINANOV SIN RAŠID KOJI JE PROVEO 12 GODINA U ZATVORU: Pomirio se sa ocem pred smrt, ali se priča i da ga je maltretirao! (VIDEO)
Foto: Zorana Jevtić

neprepoznatljiv

OVO JE SINANOV SIN RAŠID KOJI JE PROVEO 12 GODINA U ZATVORU: Pomirio se sa ocem pred smrt, ali se priča i da ga je maltretirao! (VIDEO)

Rašid je ove godine izašao iz zatvora i uspeo da se pomiri sa ocem

Objavljeno:

Sinanov sin je optužen da je 2002. u Loznici ubio Dragoljuba Despotovića i pokušao da likvidira Radomira Lazića. Teretio se i za posedovanje oružja i narkotika, kao i nanošenje teških telesnih povreda

Sinan ga je posetio samo jednom i to prošle godine, a tada je i rekao:

- Ja sam njemu samo jednom u životu otišao u zatvor! Rekao sam mu: „Svako neka nosi svoj teret, a ja tu neću da postojim. Ako ti nešto bude trebalo, ja ću ti dati, poslaću ti, ali ja više neću dolaziti. I majka ga je samo jednom posetila. Ni ona ga nije nikad volela“ - ispričao je Sakić.

Rašid, poznat i kao Ćelo poznat je odavno policiji. Hapšen je u akciji "Sablja", a svi u Loznici imali su strah od njega.

Slobodan Despotović, otac ubijenog Dragoljuba, tvrdi da mu je svojevremeno i sam Sinan izjavio da bi bilo bolje da je Rašid mrtav. - Sinan me je zvao. I njemu je Rašid jebao majku. Napravio je veliki lom u stanu u Beogradu. Uleteo je nedavno i pretukao ih sve redom. I Sinana i njegovu ženu Sabinu i trojicu posinaka - izjavio je nakon suđenja Slobodan Despotović.

Sinan i njegov sin godinama nisu bili u dobrim odnosima, ali ipak su se sreli nakon Rašidovog izlaska iz zatvora, pa je uspeo da vidi svog oca pre smrti.

Rašid je posle sahrane sve vreme bio uz Đulkicu, koja nije mogla da doše sebi od bola, a on je pokušavao da je uteši.

Bonus video

DRAGANA MIRKOVIĆ NIJE MOGLA DA PRIČA OD SUZA: Beskrajno sam tužna! Za legendarnu petorku više ništa nije isto... (KURIR TV)

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.