NEĆU DA NARUŠAVAM BLAGOSTANJE CG, NE ZNA SE ŠTA JE OPASNIJE, TAMARA ILI RAKETA TOMAHAVK: Tamara Đurić se oglasila povodom zabrane ulaska u Crnu Goru! (FOTO)
Foto: Vladimir Sporčić

oglasila se starleta!

NEĆU DA NARUŠAVAM BLAGOSTANJE CG, NE ZNA SE ŠTA JE OPASNIJE, TAMARA ILI RAKETA TOMAHAVK: Tamara Đurić se oglasila povodom zabrane ulaska u Crnu Goru! (FOTO)

Srpska starleta je u svom stilu prokomentarisala to što je stavljena zabrana na njen ulazak u susednu državu

Objavljeno:

Soraja Vučelić proterana je iz Srbije za Crnu Goru, pošto je proglašena bezbednosno rizičnom osobom, a zbog kontakata sa sumnjivim osobama iz Crne Gore.

Nakon ovoga, Crna Gora stavila je zabranu ulaska u tu državu srpskoj starleti Tamari Đurić, koja se na spisku bezbedosno rizičnih osoba našla zbog sumnji da je u vezi sa jednim od pripadnika škaljaraskog klana koji je jedan od najmoćnijih ljudi u crnogorskom podzemlju.

Ovim povodom sada se oglasila i Đurićeva, i to iznenađujućim komentarom.

Besna zbog zabrane
Besna zbog zabrane foto: Dragan Kadić

- Nisam u vezi ni sa kakvim kriminalcem. Za zabranu ulaska u Crnu Goru sam saznala iz medija i ako je istina mogu da se opuste. Evo, neću ići da rametim njihov bezbedonosni sistem koji kako videsmo jako dobro funkcioniše, samo ja narušavam tu ravnotežu i blagostanje Crne Gore - rekla je Tamara.

- Ovo je još jedna u nizu gluposti koje treba da zamajavaju narod koji treba da razmišlja dal je opasnija Tamara ili raketa “tomahavk” - dodala je Đurićeva.

Bonus video

LETO JE ZA NJU POČELO: Anastasija se pojavila u maloj crnoj haljini, a onda se skinula u bikini! Sve gori od njenog vrelog tela!

(Espreso.co.rs/ Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.