Devedesetih su svi bili opsednuti njom, muškarci su gubili glave, a ona se UDALA SA 19 GODINA i pobegla iz Srbije... Danas je mnogi NE PREPOZNAJU! (FOTO)
Foto: Printscreen Instagram/bubamiranovic.official

jedna od naših najlepših pevačica

Devedesetih su svi bili opsednuti njom, muškarci su gubili glave, a ona se UDALA SA 19 GODINA i pobegla iz Srbije... Danas je mnogi NE PREPOZNAJU! (FOTO)

Devedesetih je važila za najatraktivniju pevačicu na ovim prostorima

Objavljeno: 10:00h

U javnosti je poznata pod estradnim imenom Buba Miranović, a njeno pravo ime je Biljana Bosiljčić. Devedesetih je važila za najatraktivniju pevačicu na ovim prostorima, te je izgledom privukla pažnju mnogih.

Ona je bila prva pevačica na javnoj sceni koja je ofarbala kosu u ljubičasto i time postala prepoznatljiva na estradi. Prva ploča joj je prošla zapaženo zahvaljujući pesmi „Ja odlazim”, sa kojom se prvi put pojavila u emisiji “Disko - Folk”.

Međutim, u samom zenitu slave se povukla iz javnosti i posvetila privatnom životu, pa punih deset godina nismo imali prilike da je vidimo u javnosti.

Danas je povremeno viđamo na javnim događajima, a u 51. godini izgleda kao da joj vreme ne može ništa, ali je imidž drastično promenila.

Godine 2008. vratila se na muzičku scenu, snimila jednu pesmu i ponovo nestala. U trenutku kada su svi pomislili da je to njen veliki povratak, nekadašnju ljubičastu kosu zamenila je crna duga kosa, a sudeći po njenoj figuri izgleda kao da nije ostarila ni dana.

Lepša nego ikad
Lepša nego ikad foto: Printscreen

Bonus video

LETO JE ZA NJU POČELO: Anastasija se pojavila u maloj crnoj haljini, a onda se skinula u bikini! Sve gori od njenog vrelog tela!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.