HOĆU DA OSTAVIM PEČAT BEZ OBZIRA KO SU MI RODITELJI: Ćerka Lee Kiš počinje da se bavi voditeljskim poslom, evo gde će raditi od SEPTEMBRA
Foto: Printscreen Instagram

majčinim stopama

HOĆU DA OSTAVIM PEČAT BEZ OBZIRA KO SU MI RODITELJI: Ćerka Lee Kiš počinje da se bavi voditeljskim poslom, evo gde će raditi od SEPTEMBRA

Ekskluzivno saznajemo da je ćerka Lee Kiš odlučila da krene mamimim stopama i da od septembra počne da radi na televiziji

Objavljeno:

Sara Mia Jokić, iako se povukla sa društvenih mreža na kojima je do skoro bila aktivna i nije želela da se medijski eksponira, odlučila je da svoj profesionalni put nastavi upravo baveći se voditeljstvom.

Prošle godine završila je režiju i privodi kraju master studije na fakultetu Političkih Nauka i smatra da je sada pravi trenutak da počne svoju karijeru.

Ona već uveliko razmišlja o projektu na kojem će raditi sto je nešto sasvim drugačije od onoga što se očekuje, saznali smo iz dobro obaveštenog izvora.

Kako bismo potvrdili ove informacije kontaktirali smo Saru Miu koja je izjavila:

A post shared by Lea Kis-Jokic (@leakis.lk) on

"Istina je da sam se odlučila da svoj profesionalni put nastavim u tom pravcu. Za mene to nije nepoznato, s’ obrzirom da sam od treće godine u tom poslu sa emisijom "Zoteka" na RTS, pa kasnije "TNG" na Studiju B, "Pressovanje" na Happy TV , "City kids" na Pinku kao i serijom "Fore i fazoni" i raznim reklamama i rasla uz isti. Naravno, ono što je u pripremi za septembar će biti na znatno profesionalnijem nivou i ono sto je za mene najbitnije jeste sam kvalitet. Takođe, borba za to da izgradim sebe kao individuu u profesionalnom smislu i da moje sposobnosti pokažem nezavisno od toga čija sam ćerka, kao i da se oslobodim predrasuda i ostavim svoj pečat. Oko drugih pojedinosti smatram da je još uvek rano govoriti", zaključila je Sara Mia.

Bonus video

LETO JE ZA NJU POČELO: Anastasija se pojavila u maloj crnoj haljini, a onda se skinula u bikini! Sve gori od njenog vrelog tela! (VIDEO)

(Espreso.co.rs/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.