HRVATSKI ROKERI SE NA POTRESAN NAČIN OPROSTILI OD SINANA: Ovakve njihove reči DIRAJU PRAVO U DUŠU!
Foto: Printscreen/ Instagram

ODLAZAK LEGENDE

HRVATSKI ROKERI SE NA POTRESAN NAČIN OPROSTILI OD SINANA: Ovakve njihove reči DIRAJU PRAVO U DUŠU!

Osim srpskih i bosanskohercegovačkih kolega, od Sakića su se oprostili i članovi zagrebačkog benda Brkovi, koji su s legendom narodnjaka poželeli da sarađuju

Objavljeno:

Pre 20 dana Sinana Sakića su iz Kliničkog centra Srbije prebacili u privatnu beogradsku kliniku na zahtev porodice koja je optužila srpske lekare da za muzičara nisu dovoljno brinuli.

Nedavno je posetio Padovu, gde su narednih nedelja trebali da obave transplantaciju jetre. Dok je vodio bitku s teškom bolešću, Sinanova supruga Sabina molila je obožavoce da Sakiću doniraju krv, a pevač je preminuo juče u 62. godini.

Neutešne kolege opraštaju se od legendarnog izvođača narodne muzike. Lepa Brena je uz pevačevu fotografiju napisala: “Počivaj u miru. Vole te tvoji prijatelji”.

- Vrlo smo tužni svi koji smo se danas oprostili od barda narodne muzike. Njegova srčana, emotivna interpretacija ostavila je trag u istoriji muzike ovog dela sveta. Svi smo zatečeni njegovim preranim odlaskom, a s druge strane i na neki način polaskani što smo imali priliku da ga poznajemo kao prijatelja i kolegu - rekla je Brena.

Pocivaj u miru...Vole te tvoji prijatelji?

A post shared by Lepa Brena (@lepabrenaa) on

Halid Bešlić je neutešan gubitkom kolege i prijatelja koji se šalio s njim i u najtežim trenucima.

Osim srpskih i bosanskohercegovačkih kolega, od Sakića su se oprostili i članovi zagrebačkog benda Brkovi, koji su s legendom narodnjaka poželeli da sarađuju.

Bend Brkovi
Bend Brkovi foto: Luka Šimunjak

- U zadnje vreme sam pričao sa Sinanovim basistom, a ranije smo obradili dve njegove pesme. Jedna od njih je ‘Još uviek me sve seća na tebe’. Planirali smo da ga pozovemo na naš koncert u novembru. Sinanu se ideja svidela, bilo mu je to nešto novo i nepojmljivo da bi nastupao uz bend. Nadali smo se da će se to desiti, da to bude iznenađenje i da otpeva umesto mene pesmu u našem malo žešćem ritmu. To bi bio vrhunac moje karijere - rekao nam je pevač Brkova, Šamso, koji planira da Sakiću posveti pesmu.

Sabina Sakić i Sinana Sakić
Sabina Sakić i Sinana Sakić foto: Printscreen Facebook

Objasnio je kako su sad prevelike emocije za takve poteze. Šamso se priseća kako je Sinan bio dobar i poseban čovek. Čim ga je upoznao, kaže, u očima mu se videla dobrota. Pevač Brkova posebno se iznenadio kad ga je Sinan nazvao nakon koncerta na Bir festivalu iz Sarajeva samo da mu kaže kako ga podržava u njegovom radu.

- Nakon nastupa na Bir festu pred sto hiljada ljudi otišao sam u hotel i tada me nazvao Sinan da mi kaže da sam super i da me podržava. I to je za mene velika stvar da se neko s obzirom na to da je velika zvezda ponaša tako prirodno i normalno - rekao je i dodao kao ne zna hoće li imati snage da ode na Sinanovu sahranu, ali da će jednog dana definitivno posetiti njegov grob.

Bonus video ZORICA BRUNCLIK IZJAVILA ISKRENO SAUČEŠĆE PORODICI SAKIĆ: Ti si otišao, iako ti nije bilo vreme...

(Espreso.co.rs/ 24sata.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.