PRVI PUT PROGOVORILA O VIŠKU KILOGRAMA: Evo sa čim je sve pevačica morala da se bori ZBOG OVOGA!
Foto: Nebojša Mandić

svaka joj čast

PRVI PUT PROGOVORILA O VIŠKU KILOGRAMA: Evo sa čim je sve pevačica morala da se bori ZBOG OVOGA!

Važiš za jednu od najatraktivnijih pevačica na domaćoj estradi

Objavljeno:

Popularna pevačica ističe da je pored treninga i zdrave ishrane za dobar izgleda potrebno i da budete voljeni i zaljubljeni. Ona dodaje i da njen suprug Džunior Džek nije ljubomoran na poruke koje dobija u inboks.

Važiš za jednu od najatraktivnijih pevačica na domaćoj estradi. Koliko ti je fizički izgled pomogao u karijeri, a koliko u privatnom životu?

- Fizički izgled ume da bude jako dobra stvar ukoliko se iskoristi na pravi način.

Ukoliko ne, onda vi bivate iskorišćeni. Za scenu je svakako prednost kada ste prijatne spoljašnjosti, ali isto tako može da ne znači ništa ukoliko talenat i harizma nisu tu. U privatnom životu mi je svakako pomogao jer na primer da nisam lepa moj muž me nikada ne bi primetio, on je od onih koji padnu prvo na lepotu, pa onda sve ostalo.

Katarina Ostojić Kaja
Katarina Ostojić Kaja foto: Printscreen/Instagram/kaya_ostojic

Da li ti se dešavalo da te muškarci tokom života nisu shvatali ozbiljno zbog fizičke lepote i zbog posla kojim se baviš?

- Dešavalo mi se da samo i isključivo ja biram ko će kako da me shvati. Onda kada sam želela da budem shvaćena ozbiljno, tako je i bilo.

Da li je pored iscrpnih treninga i zdrave ishrane još nešto potrebno da bi se održavala dobra linija?

- To je uglavnom sve što je potrebno za dobar izgled, mada ne treba zaboraviti ni još jednu jako bitnu stvar - da budete voljeni i zaljubljeni. To se na licu i telu odrazi bolje od bilo kog režima ishrane.

Na početku karijere kuburila si sa kilogramima. Kako si se tada osećala? Da li si se nekada zbog tog viška osećala nesigurno, nepoželjno?

- Moram ti priznati da ja često u šali kažem - onda kad sam bila najdeblja, imala sam najviše udvarača i čak i u tom periodu sam se i udavala. Ne, nisam imala neki veliki problem s tim svojim viškom jer to zaista nije sve što ja imam da “ponudim”. Mislim da moja energija i harizma mnogo više začaraju ljude nego bilo šta drugo.

Pevačica je kuburila sa kilažom na početku svoje karijere
Pevačica je kuburila sa kilažom na početku svoje karijere foto: Dragan Kadić

Koji je bio prelomni trenutak da promeniš izgled? Daj savet ženama kako da se reše viška i da dobro izgledaju kao ti.

- Meni se desilo prosto da sam ušla u tu fazu i da mi je trebala neka promena, ispitivanje sopstvenih granica, da dokažem sebi da mogu da izgledam kao fitnes model, i to se i desilo u tom trenutku. Mada problem je što nakon što sebi nešto dokažem, to mi više nije interesantno, što bi rekli, prešla sam igricu i sad mi treba nova.

Verujem da ti zbog atraktivnog izgleda muškarci svašta šalju na društvenim mrežama i da ti se na svaki korak udvaraju. Kako se sa tim nosi Džunior? Je l’ ljubomoran?

- Naravno, svašta se dešava i po društvenim mrežama, ali ja sam zaista oguglala na to i ne obraćam puno pažnju na svakakve ljude i poruke. Moj suprug i ja se često smejemo tome što ljudi pišu... tako da, to može samo da nas zabavi.

Udvaraju li ti se žene?

- Da, i to veoma često.

Da li bi nešto promenila na svom telu? Imaš li kompleks kao mnoge žene zbog nekog detalja na svom telu ili licu?

- Svako ima neke svoje ožiljke. Ja ih imam na nekoliko mesta na telu kao posledica gojenja u trudnoći, dobila sam strije kao i većina žena, ali šta je - tu je, to je život i one me podsete na period kada sam imala svoju Ninu u stomaku i nekako mi ne smetaju više.

Bonus video: Jelisaveta Orašanin - Ubice mog oca

(Espreso.co.rs/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.