Karleuša isprozivala Viki, ali je onda popila uvrede kakve će pamtiti do kraja života! (VIDEO)

ko se sa divom kači?

Karleuša isprozivala Viki, ali je onda popila uvrede kakve će pamtiti do kraja života! (VIDEO)

Dve nadobudne pevačice su se u novoj emisiji "Zvezde granda" posvađale oko toga ko je veća zvezda
Objavljeno:

Folk pevačica Viki Miljković rekla je Karleuši da ona nije kompetentna da ocenjuje kako neko peva narodnjake, iz prostog razloga što za takvu vrstu muzike nema sluha. Karleuša je prvo damski prećutala ovaj komentar, no njeno ćutanje nije dugo trajalo. Čim je progovorila, pokazala je da nema dlake na jeziku. Evo šta je JK rekla o krađi i Ejmi Vajnhaus! (FOTO)

Printscreen/ YouTube/ Zvezde Granda
Šok fotke naših zvezda pre plastičnih operacija! I same će se uplašiti kada vide svoje stare slike! - Ja moram da kažem da sam od tebe mnogo veća zvezda i sledeći put put kada daš sebi za pravo da kažeš da neko ne zna nešto da oceni, moraš da znaš kome govoriš jer govoriš nekome ko je za tebe vrh u ovom poslu - rekla je Jelena Viki.
Printscreen/ YouTube/ Zvezde Granda
Nakon nekog vremena prepirke, Karleuša je kao pravo dete, povukla stolicu nazad i nastavila da priča Viki iza leđa. Jelena Karleuša raspaljuje maštu u donjem vešu! (FOTO) - Ovo je veoma drsko i bezobrazno sa tvoje strane, da govoriš koliko si velika zvezda i da mi sediš iza leđa - održala je lekciju Viki nadobudnoj pevačici.


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.