Glumca Tihomira Stanića POLICAJAC ZAUSTAVIO NA ULICI I KRENUO DA PRIVODI! Kad smo čuli šta se krije iza toga, ostali smo u čudu! (FOTO)
Foto: Dragana Udovičić

pa da li je moguće?

Glumca Tihomira Stanića POLICAJAC ZAUSTAVIO NA ULICI I KRENUO DA PRIVODI! Kad smo čuli šta se krije iza toga, ostali smo u čudu! (FOTO)

Tika je zvezda serije "Ubice mog oca" u kojoj igra inspektora Marjanovića

Objavljeno: 16:21h

Pala je i prva klapa treće sezone popularne serije "Ubice mog oca", a kako kaže Tihomir Stanić, koji igra direktora policije Marjanovića, rešio je sva ubistva, samo još javnost o tome treba da bude obaveštena.

"Srećni smo što smo počeli da snimamo i treću sezonu. Od prvog dana znalo se da smo započeli nešto ovako uspešno. Meni lično ova uloga znači i poslovno i privatno jer ni sam nisam znao da mogu da iznesem ovakvu ulogu. Ona me je i privatno stabilizovala posle mnogih turbulencija koje sam imao u životu", kaže Stanić.

Njegovog lika smo svi odmah zavoleli
Njegovog lika smo svi odmah zavoleli foto: Dragana Udovičić

On priznaje da mu popularnost veoma prija i da u njoj uživa maksimalno.

"Dogodilo mi se da mi je prišao policajac na ulici. Rekao mi da se zaustavim da me privede. Zbunio sam se, ali u stvari je samo želeo da se našali i da mi kaže da sam odlično izneo ulogu. Zaista dobijam samo pozitivne kritike i naravno da u tome uživam", kaže glumac i dodaje da mu nikad nije bilo lepše da se bavi svojim poslom.

"Ne postoje privatni problemi koji mogu da me spreče da stanem na scenu. Nikad mi nije bilo lakše nego sad da glumim. Baveći se produkcijom osećao sam se kao pod teretom i opterećenjem, bio mi je to težak kondicioni trening. Zato mi je sada lakše i srećniji sam kada dođem na scenu. Nikad mi novac nije bio razlog da biram uloge, što se dalo primetiti. Verovao sam uvek da nekako vredi glumiti bez obzira na sve. Na setu se sada osećam najbolje".

Bonus video

Jelisaveta Orašanin - Ubice mog oca

(Espreso.co.rs/ Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.