MRKONJIĆ OTKRIO DETALJE ROĐENDANSKE PROSLAVE: Ana me zveknula poljupcem, a onda smo vodili ljubav!
Foto: Nemanja Pančić

ROđendanska proslava

MRKONJIĆ OTKRIO DETALJE ROĐENDANSKE PROSLAVE: Ana me zveknula poljupcem, a onda smo vodili ljubav!

- Ana je moj lek i moj poklon, rekao je Mrka...

Objavljeno:

Izabranik Ane Bekute, narodni poslanik Milutin Mrkonjić danas slavi 76. rođendan, a prvu i najdražu čestitku dobio je u bračnoj postelji. Političar je bez okolišanja otkrio intimne detalje proslave.

- Ana me zveknula poljupcem u ponoć, a onda smo vodili ljubav - rekao je Milutin za "Blic" uz osmeh. Obožavalac dobrog provoda, kafane i lepih žena, kojeg je Bekuta osvojila još pre nekoliko godina ispričao je da mu danas pokloni ne čine nikakav gušt i da mu pevačica pažnjom hrani dušu.

- Ana je moj lek i moj poklon. Njena ljubav mi znači više od svih poklona ovog sveta. Pored nje meni drugi pokloni ne trebaju - istakao je slavljenik Mrka.

Nakon što je u skupštinskom restoranu častio kolege ručkom, pevačicin izabranik je po isteku radnog vremena sa društvom nastavio da uživa u jednom prestoničkom restoranu.

Ana im se na kratko pridružila, pa je otišla da se odmori i osveži se pred večerašnju žurku koju će Mrka upriličiti za nekoliko desetina prijatelja. Pesme im sigurno neće manjkati, budući da se Mrka i Ana druže sa velikim brojem njenih kolega pevača, među kojima on važi za dobrog prijatelja sa nepresušnim smislom za šalu i humor.

Bonus Video:

KOŠTUNICA SE OŽENIO U STROGOJ TAJNOSTI: Bivši predsednik venčao se sa dugogodišnjom partnerkom!

(Espreso.co.rs / Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.