KATARINA GRUJIĆ je utešila sve NESREĆNE ŽENE: Kada se desi da budemo ostavljene, prevarene i povređene, uvek moramo dalje!
Foto: Dragana Udovičić

LEPO REČENO

KATARINA GRUJIĆ je utešila sve NESREĆNE ŽENE: Kada se desi da budemo ostavljene, prevarene i povređene, uvek moramo dalje!

Proslavila album prvenac i rođendan o istom trošku

Objavljeno:

Atraktivna pevačica Katarina Grujić napravila je spektakularnu promociju albuma prvenca, a ujedno i ludu žurku povodom 26. rođendana, i tom prilikom okupila više od 200 ljudi.

Mladu pevačicu podržao je i veliki broj njenih kolega, kao i predstavnika sedme sile. Kako kaže za „Alo!“, zahvalna je svima i neskromno priznaje da je to zaslužila, jer nikada nije bila sujetna.

- Srećna sam što me kolege podržavaju. Mnogi su čak i duže od mene u ovom poslu, ali su uvek tu da me bodre. Oduvek podržavam kolege, na njihovoj sam strani i upravo to vidim kao razlog što su uz mene i sada, kada promovišem svoj prvi album - kaže pevačica, koja tvrdi da se nikada nije obazirala na sujetu koja postoji na estradi.

- Kao u svakom poslu, i ovom postoji sujeta, ali oduvek sam gledala da izbegavam loše strane ove profesije. Ako ne mogu da pomognem ili kažem nešto pozitivno i lepo, ružno neću sigurno. Neko sam ko i van posla i u poslu podržava žene i uvek je na strani ženskog roda. U svim pesmama koje sam snimila bavim se ženama i svaki tekst nosi poruku da moramo biti snažne za sve što nam donese život. Stvorene smo da nas vole, maze i paze, a ne da plačemo, i smatram da me zbog tog stava i načina na koji funkcionišem žene i podržavaju - kaže Grujićeva za „Alo!“

Iako Katarina nije želela da priča o svom privatnom životu i novom dečku, fudbaleru Ognjenu Vranješu, u jednom trenutku na adresu restorana u kojem je bila promocija stigao je ogroman buket cveća, kojem se Kaća obradovala više nego svim ostalim poklonima. Pevačica je trčeći došla do dostavljača, preuzela buket i odnela ga do svog stola i skrivajući se od svih pročitala poruku koja se našla u buketu.

- Ne mogu da otkrivam od koga je jer onda to više ne bi bila tajna - rekla je pevačica uz osmeh, dok su mnogi tvrdili da ga je poslao njen novi dečko.

Na pitanje da li će i Vranješ tetovirati njeno ime, po ugledu na sve bivše momke, Grujićeva je ostala tajanstvena, da bi posebno istakla da ni na koji način svoje partnere na takav gest nije naterala.

- Što se tetoviranja tiče, na kraju će biti da im naređujem da to urade. Uvek me to nasmeje, ali mogu samo da kažem da sam nečim to sigurno zaslužila. Iako sam to u nekoliko navrata doživela, uvek se oduševim i bude mi drago, to je ipak nešto posebno i prijalo bi svakoj devojci. Samo nek se oni i dalje tetoviraju, taman posla da prestanu. Ništa to meni ne smeta - iskrena je Kaća, koju su svi ljubavni krahovi učinili jačom.

Popularna pevačica Katarina Grujić
Popularna pevačica Katarina Grujićfoto: Vladimir Sporčić

- I kada se desi da budemo ostavljene, prevarene i povređene, uvek moramo dalje. Same sebi smo najbitnije i sve što se desi, lepo ili ružno, ne treba da menja to ko smo u stvari i da smo upravo takve kakve jesmo dovoljno vredne i posebne. Ne samo kada se radi o ljubavnim odnosima, već o svim segmentima života - kaže Katarina i dodaje:

- Šest godina sam na estradi i svaka ta godina me je ojačala i donela nešto novo. Šta god da se dogodi, razmislite bolje i odjednom vam je jasno da ste zreliji nego što ste bili i da stvari bolje podnosite, iako ste često nesvesni toga - zaključuje Grujićeva.

BONUS VIDEO: A ONDA JE RAZBILA LJUSKU JAJETA I DOŠLA NA SVET: Ovako je ptičica ugledala svetlo dana i to u LJUDSKOJ ŠACI!

(Espreso.co.rs / Alo.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.