JUBILARNI KONCERT ŽELJKA JOKSIMOVIĆA: Prošetali smo s pevačem do stadiona Tašmajdan, a onda nas je sve IZNENADIO (VIDEO)
Foto: Filip Plavčić

BIĆE LUDA ŽURKA

JUBILARNI KONCERT ŽELJKA JOKSIMOVIĆA: Prošetali smo s pevačem do stadiona Tašmajdan, a onda nas je sve IZNENADIO (VIDEO)

Velika žurka na otvorenom biće pravi spektakl

Objavljeno:

Željko Joksimović spreman je za svoj jubilarni, 1000. po redu koncert, koji će biti održan 16. juna na stadionu Tašmajdan.

Tim povodom pevač je upriličio druženje s novinarima u jednom obližnjem restoranu, a potom i šetnju do mesta na kome će se koncert odigrati.

Velika žurka na otvorenom biće pravi spektakl, za koji kantautor očekuje da će biti jedan od najboljih koncerata u njegovoj karijeri.

Obećao je ludu žurku
Obećao je ludu žurku foto: Filip Plavčić

Na ulazu u stadion iznenadio ga je susret s dragim kolegom, Sergejem Ćetkovićem, s kojim se srdačno pozdravio.

Po dolasku na stadion Željko je sa saradnicom, Aleksandrom Milutinović, otpevao svoj veliki hit "Ljubavi", a onda je razgovarao s okupljenim novinarskim ekipama.

Na ulazu na stadion sreo je svog kolegu. Sergeja Ćetkovića
Na ulazu na stadion sreo je svog kolegu. Sergeja Ćetkovića foto: Filip Plavčić

- Napravićemo na Tašu jednu brzu noć, biće brži tempo, bez ikakve pauze. Pošto je koncert napolju biće to jedna dobra žurka - kazao je pevač i dodao kako je prezadovoljan što je njegov novi singl "Ponelo me" odlično prošao kod publike.

Pevač je nedavno gostovao u jutarnjem programu kod svoje supruge Jovane i tom prilikom udelio kompliment da je lepša uživo nego na televiziji.

Željko je sa svojom saradnicom otpevao jedan od svojih najvećih hitova
Željko je sa svojom saradnicom otpevao jedan od svojih najvećih hitova foto: Filip Plavčić

- Komplimenti se ne daju iz puke forme, daš ga ako osetiš potrebu. Ja nikad nisam bio čovek koji robuje formama, valjda se vidi iz mog života. Volim da ono što osetim i kažem, tako je i u muzici - rekao nam je Željko.

Bonus video IZAZIVA POMETNJU GDE GOD SE POJAVI: Pogledajte kakvu promenu je naša pevačica napravila na sebi!

(Espreso.co.rs/ Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.