TREBALO JE DA PROĐE 30 GODINA DA OTKRIJEMO VELIKU TAJNU SERIJE BOLJI ŽIVOT! Priča koja se krije iza lika Violete Popadić je toliko tragična da boli (FOTO)
Foto: Printscreen

konačno izašlo na videlo

TREBALO JE DA PROĐE 30 GODINA DA OTKRIJEMO VELIKU TAJNU SERIJE BOLJI ŽIVOT! Priča koja se krije iza lika Violete Popadić je toliko tragična da boli (FOTO)

Kultna serija "Bolji život" već više od tri decenije privlači pažnju publike u celom regionu, a iako su mnogi verovali da se o njoj već sve zna, o pojedinim detaljima se do sada gotovo nikad nije pričalo

Objavljeno:

Svetlana Ceca Bojković, Marko Nikolić, Lidija Vukićević, Boris Komnenić i Dragan Bjelogrlić čine glavnu glumačku postavu čuvenog televizijskog ostvarenja, međutim kružila su šuškanja da je uloga Violete, koju je tumačila Lidija, najpre bila namenjena drugoj glumici.

"Bolji život" ponovo počinje da se prikazuje u Hrvatskoj od 4. juna, a to je pokrenulo nove teme o nastanku jedne od najgledanijih jugoslovenskih serija svih vremena.

Naime, kako prenose hrvatski mediji, uloga Violete koja je proslavila Lidiju Vukićević najpre je bila ponuđena pokojnoj hrvatskoj glumici Eni Begović.

Bila je nestvarno lepa
Bila je nestvarno lepa foto: Printscreen

Međutim, ona ju je odbila zbog obaveza koje je tada imala u pozorištu.

- Išla je iz projekta u projekat, a u ‘Boljem životu’ sigurno nije mogla da glumi jer je imala obaveze u pozorištu. Igrala je te godine u predstavi ‘Skup’ Marina Držića na Dubrovačkim letnim igrama, a pripremale smo zajedno predstavu ‘Grička veštica’ po tekstu Marije Jurić Zagorke- izjavila je svojevremeno Enina sestra, glumica Mia Begović.

Ena je više od deceniju kasnije tragično izgubila život. Poginula je u saobraćajnoj nesreći 15. avgusta 2000. godine, u 40. godini života.

Uloga Violete u "Boljem životu" obeležila je karijeru Lidije Vukićević i donela joj ogromnu popularnost.

Glumica koja danas ima 56 godina gotovo svakodnevno dobija pohvale i komplimente za svoj izgled, budući da i u šestoj deceniji izgleda jednako dobro kao i pre trideset godina, a kovrdžava kosa i dalje je njen zaštitni znak.

Zadržala i figuru i lepotu
Zadržala i figuru i lepotu foto: Damir Dervišagić

Bonus video

Glumac Dejan Jelača čita tvitove o sebi

(Espreso.co.rs/ Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.