Da li Žika Šarenica ulazi u ZADRUGU!? Kada pročitate OVO, neće vam biti SVEJEDNO!
Foto: Printscreen: Youtube

IJAOO

Da li Žika Šarenica ulazi u ZADRUGU!? Kada pročitate OVO, neće vam biti SVEJEDNO!

Iskreno i bez dlaka na jeziku odgovarao je na pitanja gledalaca

Objavljeno: 18:54h

Popularni voditelj Živorad Nikolić je potpuno iskreno odgovarao na vaša pitanja koja su za njega stizala proteklih nedelja.

Jovana, Ljig

Žiko, budući da danas na svakoj televiziji postoje jutarnji programi, smatrate li da imate konkurenciju i ko bi vam bio najveća konkurencija?

- Ne znam ko je najveća konkurencija, ali svakako mislim da je dobra konkurencija na našim televizijama. I dobro je što je ima jer nas sve tera da više radimo i pravimo zanimljivije programe. Mada, vikendom nema preterano ambicioznih projekata. Moji bivši su mi konkurencija.

Dušan, Niš

Kako provodite vreme kada ne snimate, šta najviše volite da radite?

- Hobi mi je da uređujem baštu i oko kuće. To me smiruje i obožavam to da radim. Inače, radim sve što normalni ljudi rade, idem na pijacu, slušam ženu i decu.

foto: Printscreen Youtube

Marko, Beograd

Mnogo me zanima sledeće. Da li biste učestvovali u „Zadruzi“ kada bi vam ponudili veliki honorar i za koliko bi to bilo?

- Nisam iz te priče, ja sada pričam jednu drugu priču na Televiziji “Pink”. Odgovor je da ne bih učestvovao. Nije stvar do honorara i novca, već do opredeljenja i shvatanja života.

Marko, Kragujevac

Žiko, dugi niz godina ste radili na RTS-u pre nego što ste prešli na “Pink”. Tamo ima mnogo lepih žena, zanima me da li vam je fizički bolja riba Slađa sa Beogradske hronike ili Olivera Jovićević?

- (Smeh) Ne znam da li je riba, ali obe su dobre koleginice i veoma zgodne, s godinama su sve zgodnije. Ne mogu da se opredelim. Ja sam Buridanov magarac, uvek ostanem između dva plasta sena i tako odu obe. Stvar je ukusa, a po mom ukusu su obe. Ne bih voleo da u ovoj situaciji biram između njih dve (smeh).

Lena, Beograd

Možete li da mi kažete postoji li nešto što biste u svom životu voleli da promenite i šta bi to bilo?

- Mislim da bih suviše konvencionalan odgovor mogao da dam. Sve ono što sam ja želeo da ostvarim iz mladosti se skockalo i spakovao sam to u životu. Nemam ekstra želja. Čak sam završio i za profesora, kratko se time bavio. Taman da shvatim da nisam za to.

BONUS VIDEO:

VOLIM DA GA GNJAVIM: Cecina ćerka se ludo zabavljala sa NJIM, a onda je shvatio da sve snima! (VIDEO)

(Espreso.co.rs / Blic.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.