SEĆATE SE ZORANE IZ FILMA MI NISMO ANĐELI? Snimila je vrelu scenu sa Srđanom Todorovićem, a da nismo imali pojma ni ko je ona! (FOTO)(VIDEO)
Foto: Printscreen

misteriozna glumica

SEĆATE SE ZORANE IZ FILMA MI NISMO ANĐELI? Snimila je vrelu scenu sa Srđanom Todorovićem, a da nismo imali pojma ni ko je ona! (FOTO)(VIDEO)

Malo je sporednih likova koji su nam prirasli za srce kao simpatična debeljuca iz kultnog filma

Objavljeno:

Debeljuca Zorana u filmu "Mi nismo anđeli" tumači tragikomičnu devojku koju niko ne shvata ozbiljno. Marininina (Milena Pavlović) drugarica Bubi, koju igra Branka Katić, već je na početku filma ostavi sa nedovršenom frizurom, a u sledećem kadru je možemo videti kako uplakana seda na motor Bubinog udvarača i kroz suze mu viče "Vozi".

foto: Printscreen

U jednoj od sledećih scena, Zorana prilazi Marini na žurci vrckajući i sva ubeđena u sebe, da bi je ubrzo nakon toga "Vampiri" gurnuli u bazen.

Zorana je ni kriva ni dužna završila u bazenu
Zorana je ni kriva ni dužna završila u bazenu foto: Printscreen

Ne znamo da li ste primetili, ali Zorana se pojavljuje i u drugom delu ovog kultnog ostvarenja i to u sceni u kojoj joj Srđan Todorović "mesi" grudi.

Zorana ponovo sva u suzama dolazi kod doktora u ordinaciju i obaveštava ga da će pokušati sebi da oduzme život, a on je mrtav hladan izbacuje napolje. Nakon toga, Srđan je uzima u naručje i kreće da opipava.

Ove scene su nas nasmejale do suza, ali znate li ko je zapravo urnebesna Zorana?

U pitanju je glumica Nađa Sekulić koja je glumila u mnogim domaćim ostvarenjima.

Široj javnosti je najpoznatija po ulozi koju je tumačila u filmu "Mrtav `ladan" (2002) u ulozi Milunke, Radovanove supruge, a radila je sinhronizacije i za Hepi TV.

Bonus video

Glumac Dejan Jelača čita tvitove o sebi

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.