KRIJE GA OD JAVNOSTI: Sin Verice Rakočević STARIJI je od njenog muža, a evo kako izgleda (FOTO)
Foto: Damir Dervišagić

PONOSNA JE NA NJEGA

KRIJE GA OD JAVNOSTI: Sin Verice Rakočević STARIJI je od njenog muža, a evo kako izgleda (FOTO)

Mnogi kažu da Miodrag izuzetno liči na majku, a iako nerado za javnost govori o naslednicima, Verica ne krije da je izuzetno ponosna na njih

Objavljeno:

Dok javnost dobro zna ćerke Verice Rakočević, Elenu Karaman Karić i Milenu Rakočević, mnogi i nisu upućeni da modna kreatorka ima i sina koji se gotovo nikada ne pojavljuje u javnosti.

Miodrag Rakočević je Veričin sin iz drugog braka, sa Zoranom Rakočevićem, u kojem je dobila i ćerku Milenu, koja živi u Americi.

Miodrag Rakočević je Veričin sin iz drugog braka
Miodrag Rakočević je Veričin sin iz drugog braka foto: Damir Dervišagić

Nakon razvoda od bivšeg pilota JAT-a, Borana Karamana, Verica je drugi put stala na ludi kamen i udala se za Zorana Rakočevića sa kojim je dobila ćerku Milenu i sina Miodraga.

Iako mu je majka javna ličnost, Miodrag celog života izbegava medije i eksponiranje u javnosti. Rođen je 1980. godine i tri godine je stariji od Veričinog sadašnjeg supruga Veljka Kuzmančevića, sa kojim je u braku od 2013. godine.

Iako ni u intervjuima nikad ne govori o detaljima iz života svog sina, Verica je izuzetno ponosna na naslednika, koji joj je veoma privržen.

Miodrag je od samog početka podržao njenu vezu sa Veljkom Kuzmančevićem
Miodrag je od samog početka podržao njenu vezu sa Veljkom Kuzmančevićem foto: Damir Dervišagić

Dok Veričine ćerke Elena i Milena najveći deo vremena provode u inostranstvu, Miodrag sve vreme živi u Srbiji.

Od samog početka podržao je njenu vezu sa 35 godina mlađim Veljkom i jedini je od njeno troje dece koji je prisustvovao njihovom venčanju.

Mnogi kažu da Miodrag izuzetno liči na majku, a iako nerado za javnost govori o naslednicima, Verica ne krije da je izuzetno ponosna na njih.

You are my ☀️ Happy Mothers day

A post shared by Milena Rakocevic (@mrakocevic) on

Milena Rakočević nedavno je podelila fotografiju iz detinjstva, na kojoj su ona i Miodrag sa mamom i tatom na moru, ističući da je za ovaj period vežu izuzetno lepe uspomene.

Bonus video OTELI SU GA KAD JE IMAO 8 GODINA, DOŽIVEO JE NA TENISU KLINIČKU SMRT: A danas Brenin i Bobin sin u ovom raju slavi rođendan!

(Espreso.co.rs/ Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.