TRPELA JE SILNA PONIŽENJA, A NI OSTALIM GLUMCIMA NIJE BILO NIŠTA BOLJE! Otkrivena mračna tajna serije Lud, zbunjen, normalan (VIDEO)
Foto: Printscreen

o ovome se godinama ćutalo

TRPELA JE SILNA PONIŽENJA, A NI OSTALIM GLUMCIMA NIJE BILO NIŠTA BOLJE! Otkrivena mračna tajna serije Lud, zbunjen, normalan (VIDEO)

Jasna Žalica je na fantastičan način dala život Šefiki koja je bila jedna od zaštitnih lica prve i druge sezone

Objavljeno:

Region je obožavao humorističku seriju "Lud, zbunjen, normalan", ali sada u javnosti polako izlaze i razlozi zbog kojih su je napuštali neki glumci.

Nedavno je objavljeno da je Milan Pavlović, koji je glumio Dinu Mehmeda Mujkića izbačen iz serije jer nisu mogli da se dogovore oko honorara i scenarija, a iz istog razloga, set je napustila i Šefika, piše “Express“.

Jasna Žalica je fantastično dala život Šefiki koja je bila jedna od zaštitnih lica prve i druge sezone. Izbačena je zbog novca jer je tražila nešto bolji honorar.

Iz istog razloga seriju je napustilo još nekoliko prepoznatljivih glumaca. Žalica je verovala da je njena uloga suviše potcenjena i da je njen honorar nedovoljno dobar zbog poniženja koja trpi u seriji.

Bonus video

BILA JE JEDNA OD ZVANICA NA KRALJEVSKOM VENČANJU: Opra Vinfri se u poslednji čas odlučila na promenu haljine, a razlog je FENOMENALAN!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.