MOJ DRAGAN MI SVE VIŠE NEDOSTAJE: Milena Dravić o ljubavi sa legendom srpske kinematografije!
Foto: Dragan Kadić

tuga

MOJ DRAGAN MI SVE VIŠE NEDOSTAJE: Milena Dravić o ljubavi sa legendom srpske kinematografije!

Poverenje i ljubav čuvaju brak

Objavljeno:

Legendarna glumica Milena Dravić za "Blic" ističe da je njena i Draganova ljubav bila mnogo više od onoga što je napisano i da je ponosna na sve ono što su imali.

U retkim pojavljivanjima u javnosti poslednjih godina, Milena Dravić uvek sedi na počasnom mestu, kako je uglavnom i bilo u toku čitave njene blistave glumačke karijere.

Do nje, da bi je pozdravili, dođe čitav glumački i umetnički esnaf. Ako nekoga slučajno i ne prepozna, Milena mu za pažnju ipak zahvali osmehom i lepom reči.

Uljudna, nasmejana, tiha i uvek dostojanstvena u govoru i ponašanju, Milena je oličenje kulturnog Beograda, i na to je naročito ponosna. Nikada nije volela da sebe i ono što ima ističe u prvi plan, a tako je bilo i u prilikama kada je pristajala da kaže koju reč o ljubavi sa glumačkim bardom Draganom Nikolićem, koji je preminuo pre dve godine.

Međutim, kad se govori o velikim ljubavima među javnim ličnostima, njihova je na pijedestalu. Uz uzdah koji joj se otrgao, Milena je potvrdila ono što govore i istakla da bi ove godine slavili bračni jubilej da bolest nije odnela Dragana.

- Dragan i ja bismo ove godine slavili 45 godina braka. Naša ljubav je mnogo više od svega što je napisano o njoj. Voleli smo se neopisivo i na naš način. Ne znam kako je u drugim vezama i brakovima da bih mogla da uporedim naš brak sa njihovim. Ponosna sam na ono što smo imali i što mi je davalo snagu i podstrek onda kad sam se osećala loše - ispričala je Milena.

Voleli smo se neopisivo i na naš način
Voleli smo se neopisivo i na naš načinfoto: Fonet

Od smrti supruga, Milena se povukla u sebe i uglavnom boravi u svom stanu, gde je posećuju porodica i prijatelji.

- Život je takav kakav je, surov, i otrgao mi je Dragana, kao i mnoge druge osobe osobe koje volim. Imam svoj krug prijatelja, isti ceo život, a u poslednje vreme mi najviše odgovara da sedim kod kuće i da čitam nešto.

Ne moram ništa što ne želim i kad mi nije dan da ostanem kod kuće uprkos pozivima za razna dešavanja. Hvala svima koji me zovu, ali nisam uvek raspoložena i sposobna za javnost i okupljanja - rekla je Milena.

Glumica na pitanje o zdravlju odgovara kurtoazno, revoltirana pisanjem medija o njenom zdravstvenom stanju, kao i hajkom i medijskim linčem, kako je zvala izveštavanje medija o bolesti sa kojom se borio njen suprug Gaga.

Budući da Dragan i Milena nisu imali dece, logično je da se ona oseća usamljeno, ali dostojanstveno odbija da priča o tome velikim priznanjem.

- Nedostaje mi svakog dana, sve više i više -.

Milena Dravić ističe da je ključ dugovečnog braka i u odnosu punom poverenja.

- Poverenje i ljubav čuvaju brak - rekla je ona.

O stilu i lepoti: Volim kada se obučem lepo i našminkam

Pohvale na račun fizičkog izgleda i autentičnog stila koji je svrstava među najveće dame Mileni uvek nanovo izmame osmeh na lice, a da bude doterana smatra svojom obavezom, ali i zadovoljstvom.

- Kao glumica moram uvek da vodim računa kako se pojavljujem, da budem uredna pre svega. Stil sam gradila gledajući pre svega u žene u mojoj porodici, kojima sam se divila i poštovala ih. I dalje se lepo osećam kad se obučem lepo i našminkam - rekla je Dravićeva.

Bonus Video:

Obišli smo Beograd na vodi da vidimo da li su gotove kule bliznakinje, a sačekalo nas je VELIKO IZNENAĐENJE

(Espreso.co.rs/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.