KARLEUŠA KAO BABA VANGA: Da li se njena proricanja o karijerama takmičara ZVEZDA GRANDA zaista ostvaruju?!
Foto: Printscreen/ Instagram/ karleusastar

proročica

KARLEUŠA KAO BABA VANGA: Da li se njena proricanja o karijerama takmičara ZVEZDA GRANDA zaista ostvaruju?!

Tezgaroši ili velike zvezde

Objavljeno: 19:46h

Iako su "Zvezde Granda" jedan od najgledanijih TV formata, čak i sam Saša Popović otvoreno priznaje da ovo muzičko takmičenje još uvek nije uspelo da iznedri pravu zvezdu u tom smislu reči, premda je tipovao da će takav uspeh postići Tanja Savić, dok sve nade polaže u Milicu Pavlović čija je karijera krenula uzlaznom putanjom.

Svesni da na neki način moraju da promene taktiku, članovi žirija su upali u žestoku raspravu tokom emisije koja je emitovana ove subote.

Sve je počelo nakon što je Jelena Karleuša poručila jednoj od kandidatkinja da mora da promeni repertoar kojim se predstavlja jer će sa pesmama nastalim u prošlom veku "najdalje stići do pevačice koja zabavlja goste na svadbama".

- Jelena je mnogima ovde prognozirala veliku karijeru, pop pevačima uglavnom, pričala o svemiru i vasioni, a sada se samo još ona seća da su bili u takmičenju. Sa druge strane, oni koji su pevali narodnjake i dan danas rade i jako lepo žive od toga - poentirala je Miljkovićeva, ne želeći da imenuje nijednog od kandidata.

- Jedno je lepo živeti od ovog posla, a drugo je da li će biti zvezda. Da li mi ovde tražimo tezgaroše ili veliku zvezdu? - postavila je Karleuša pitanje, ali je Saša Popović stavio tačku na raspravu koja uvek ostane bez pravih odgovora.

BONUS VIDEO: NJU PROSTO NIŠTA NE ZANIMA: Dok Duško trenira na plaži, evo šta radi Jelena Karleuša (VIDEO)

(Espreso.co.rs/Pulsonline.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.