LEON DOBIJA UŽASNE PRETNJE: Pevač se oglasio nakon OPTUŽBI da ZLOSTAVLJA PSA! Ono što ima da kaže promeniće vam mišljenje (VIDEO)
Foto: Damir Dervišagić

OBJASNIO

LEON DOBIJA UŽASNE PRETNJE: Pevač se oglasio nakon OPTUŽBI da ZLOSTAVLJA PSA! Ono što ima da kaže promeniće vam mišljenje (VIDEO)

"Mi svoje ljubimce volimo najviše i pazimo najnežnije na svetu"

Objavljeno:

Stefan Dimitrijević Leon se oglasio nakon skandala koji je potresao javnost.

Pevač Stefan Dimitrijević Leon pre nekoliko dana na Jutjubu je objavio video snimak na kome sa prijateljem baca psa, što je odmah naišlo na osudu javnosti. S obzirom na to da su mnogi osudili pevača i naveli da je reč o zlostavljanju životinje, Leonov tim se oglasio i demantovao ove navode.

- Ovom prilikom obraćamo se javnosti povodom slučaja navodnog zlostavljanja životinja u vili u kojoj živimo i radimo, a koje je, kako se navodi, počinio Stefan Dimitrijević Leon sa svojim drugom, Crnim, nad Tesom, našom ljubimicom. Ovaj slučaj izazvao je salve negativnih komentara i ogroman odijum u javnosti, a kako čitav slučaj pokazuje sve znake da se otrgnuo kontroli, osećamo da je naša obaveza da reagujemo.

Dobija pretnje zbog navodnog mučenja životinje
Dobija pretnje zbog navodnog mučenja životinje foto: Printscreen/Instagram

Prvo što mora biti rečeno jeste da je Tesa, naš ljubimac, deo naše porodice: živi s nama u vili, s nama jede, s nama spava, svuda ide sa nama, i tu jednostavno nema prostora za diskusiju. Mi svoje ljubimce volimo najviše i pazimo najnežnije na svetu.

Naredna činjenica na kojoj insistiramo jeste da, iako se sporni snimak možda može tumačiti na različite načine, Tesa ni u jednom trenutku - ni tokom klipa, niti ikada van njega - nije bila dovedena u opasnost ili na bilo koji način povređena.

Na snimku Crni baca svog psa na krevet sa dušekom od memorijske pene od 8 cm, pri čemu nije postojala ni najmanja šansa da se Tesa povredi. To se na snimku ne vidi, i ovom prilikom izražavamo žaljenje što klip nije izmontiran pažljivije, tako da se pokaže bez sumnje da je sve u redu i tako izbegne smeštanje čitavog slučaja u potpuno neprimeren kontekst. Iz naše perspektive, međutim, nije delovalo da će jedan bezazlen klip izazvati takvu lavinu negativnih komentara koji su čist odraz govora mržnje, pozivajući na nasilje, pa čak i smrt momaka koji su se, potpuno bez krivice, našli u centru jednog nepotrebnog, isforsiranog, ali pre svega ružnog skandala. Igranje sa psom koji se voli i o kome se danonoćno vodi briga - uz izvinjenje što sam snimak možda nije pažljivije domišljen - ne bi smelo da dovede do komentara poput "Želim ti da umreš u najgorim mukama", pa sve do "Ubićemo te peder*ino".

Ovakve pretnje smatramo necivilizovanim, užasavajućim, ali, prevashodno - veoma opasnim, i apelujemo na sve učesnike na smirenje situacije.

Uveravamo sve zainteresovane za ovaj slučaj da je Tesa dobro i vesela, kao i uvek, te nema nikakve potrebe za eskalacijom i daljim sukobima - navodi se u saopštenju. Inače, pas ima svoj profil, te tako svi mogu da se uvere da je dobro.

U video-prilogu poslušajte šta je Leon rekao na ovu temu:

Bonus video Stefan Kapičić "Deadpool2"

(Espreso.co.rs/ Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.