RAZMAŽENIM I BAHATIM PONAŠANJEM PONIŽAVA ŠMINKERKE: Milena Vasić na snimanju uradila ovo?!
Foto: Printscreen / Youtube / RTV Pink Official

ako je ovo istina...

RAZMAŽENIM I BAHATIM PONAŠANJEM PONIŽAVA ŠMINKERKE: Milena Vasić na snimanju uradila ovo?!

Nakon što su sve ispričale svojoj šefici Olji Beočanin, ona je popričala sa Pavlovićem, nakon čega je svima laknulo

Objavljeno:

Milena Vasić jedna je od brojnih glumica koje su se našle i u ulozi voditelja televizijskih emisija, ali izgleda da joj rola domaćice kviza "Totalni obrt" baš i ne prija, bar ako je suditi po njenom ponašanju u šminkernici.

Naime, kako VIP saznaje, Milena je na snimanjima ove emisije, koja se emituje na "TOP kanalu", a snima u "Grandovom" studiju u Košutnjaku, bila toliko neprijatna prema šminkerkama, da je njihova šefica Olja Beočanin bila prinuđena da se požali producentu "Totalnog obrta" Predragu Pavloviću, inače suprugu voditeljke Nataše Pavlović.

Naš izvor otkriva da je Vasićeva razmaženim i bahatim ponašanjem više puta šokirala zaposlene, a šminkerke su imale najviše problema jer po prirodi posla najviše vremena provode sa voditeljima nasamo.

- U "Grandovim" studijima u Košutnjaku zaposlena je odlična ekipa šminkerki, koje predvodi Olja Beočanin. One rade po smenama i šminkaju voditelje svih "Grandovih" emisija, kao i voditelje programa koje ta kuća radi za TV "Prva".

Takođe, one ulepšavaju i sve gošće u emisijama. U pitanju su mahom pevačice, često i glumice, manekenke, kreatorke. Svi znaju koliko poznate dame umeju da budu sujetne, međutim, šminkerke su pravi profesionalci i svima izlaze u susret, a jedina osoba sa kojom su ikada imale nesuglasice je Milena Vasić - kaže naš sagovornik i otkriva u čemu je problem sa glumicom:

Milena Vasić
Milena Vasić foto: Nebojša Mandić

- Njoj se skoro nikada ne sviđa kako je šminkaju, iako se svi mejkap artisti trude da joj ugode. Svi oni koriste najkvalitetniju šminku i imaju višegodišnje iskustvo, ali u Mileninom slučaju to, izgleda, ne znači mnogo. Nije toliko problematično to što je bila veoma zahtevna, pa je neretko insistirala da joj se lice transformiše, mešajući se i u izbor proizvoda koje šminkeri koriste, već njeno bahato ponašanje. Jednostavno, sve svoje primedbe saopštavala je na veoma neprijatan način, često povišenim tonom.

Prema rečima našeg izvora, iako su se dugo trudile da udovolje Vasićevoj, šminkerke su naposletku shvatile da moraju da se požale nadležnima, pogotovo jer su u međusobnim razgovorima shvatile da sve imaju identičan problem.

Nakon što su sve ispričale svojoj šefici Olji Beočanin, ona je popričala sa Pavlovićem, nakon čega je svima laknulo.

- Na kasnijim snimanjima Milena je bila smirenija, tako da je bilo jasno da je prihvatila kritike. Jasno je da mora da se ponaša profesionalno, jer isto čini i Pavlovićeva žena Nataša, koja za potrebe snimanja svoje emisije "Praktična žena" sarađuje sa istim šminkerkama i nikada nije pravila ni najmanji problem.

A što se Milene tiče, iskreno, svima će laknuti kada se sezona završi - zaključio je naš sagovornik.

Milena Vasić se iznenadila kada smo je zamolili da prokomentariše naša saznanja.

- To nije tačno! Jedini sukob imam sa svojom decom, koja me zovu na telefon dok se šminkam - rekla je glumica za VIP.

Bonus video:

PROSLAVILA 26. ROĐENDAN: Pored RASKOŠNE torte, svi su gledali u OVO!

(Espreso.co.rs/Alo.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.