ZBOG LJUBAVI SE ODREKLA TITULE MISICE: Ovako danas izgleda bivša SNAJKA Emine Jahović, kojoj muž nije smeo da priđe nakon RAZVODA (FOTO)
Foto: Aleksandar Jovanović Cile

PRELEPA JE

ZBOG LJUBAVI SE ODREKLA TITULE MISICE: Ovako danas izgleda bivša SNAJKA Emine Jahović, kojoj muž nije smeo da priđe nakon RAZVODA (FOTO)

Poslednja mis Srbije i Crne Gore 2005. godine, sada uživa u životu sa svojom decom u elitnom evropskom delu Istanbula

Objavljeno:

Dina Džanković je bivša misica, koja se odrekla titule zarad ljubavi, rodila troje dece, potom se razvela, a danas izgleda vrhunski.

Dina Džanković je postala Mis Srbije i Crne Gore 2005. godine nakon što je prethodno nekoliko puta bezuspešno aplicirala za to mesto. Na izbor za najlepšu devojku sveta te godine ipak nije otišla jer se zbog ljubavi sa košarkašem Mirsadom Turkdžanom, odrekla titule, kako bi se udala.

Naša popularna pevačica, Emina Jahović, upravo je bila ta koja je upoznala svog brata Mirsada sa Dinom. Bračna idila nekadašnje misice i košarkaša je trajala šest godina nakon čega se par razveo. Nakon razvoda Dina je dobila starateljstvo nad decom.

Dina je bila nekadašnja mis Srbije i Crne Gore
Dina je bila nekadašnja mis Srbije i Crne Gore foto: Printscreen

Razlozi zbog kojih su se brat pevačice Emine Jahović i njegova deset godina mlađa supruga Dina razveli i rešili da stave tačku na svoj šestogodišnji brak nisu poznati, ali da se nisu rastali u prijateljskom tonu dokazuje to što je Mirsad dobio privremenu zabranu prilaska tada zakonitoj supruzi.

Poslednja mis Srbije i Crne Gore 2005. godine, sada uživa u životu sa svojom decom u elitnom evropskom delu Istanbula - Etiperu. Velika podrška Dini je porodica, a najviše mlađa sestra Dea koja često boravi kod nje u Turskoj.

Dina i danas pleni svojim izgledom i aktivno se bavi manekenstvom u Istanbulu. Rado je viđen gost na gradskim dešavanjima i na žurkama turskog džet seta.

Živi u Istanbulu i bavi se manekenstvom
Živi u Istanbulu i bavi se manekenstvom foto: Printscreen

Što se njenog bivšeg supruga tiče, kada je završio košarkašku karijeru vratio se u Srbiju i bavi se privatnim biznisom, trgovinom nekretnina. Nedavno je postao otac petog deteta sina Adema, kojeg je dobio u braku sa suprugom Dušicom Trninić koju je oženio pre dve godine i sa kojom ima još jedno dete.

Par je nedavno prosalavio Ademov prvi rođendan na kojem su bila deca iz njegovog prvog braka sa Dinom i Eminini sinovi Jaman i Javuz.

Bonus video ŠAŠAVO SKROZ: Kada vidite šta radi Cecin ljubimac, valjaćete se od smeha!

(Espreso.co.rs/ Srbijadanas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.