LUNA ĆE ZAUVEK BITI RASTURAČICA BRAKOVA: Baki B3 isprozivao Lunu, Gagija, Anabelu... ma sve redom!
Foto: Dragan Kadić, Printscreen Youtube

bez dlake na jeziku

LUNA ĆE ZAUVEK BITI RASTURAČICA BRAKOVA: Baki B3 isprozivao Lunu, Gagija, Anabelu... ma sve redom!

Baki ističe da su Anabela i Gagi napravili kardinalnu grešku

Objavljeno:

Denser Baki B3 rijalitije ne prati otkako je, pre desetak godina, poslednji put učestvovao u tom tipu programa, ali kaže da je posredstvom tabloida dobro informisan o dešavanjima u "Zadruzi", ali i o detaljima Luninog ljubavnog života.

U razgovoru za "Alo!" Baki ističe da su Anabela i Gagi napravili kardinalnu grešku kada su pustili Lunu da uđe u "Zadrugu" i da će mladu blogerku etiketa rasturačice brakova zauvek pratiti.

- Pitanje je da li će Luna uspeti da iskoristi ovu vrstu medijske pažnje na najbolji način, ali ono u šta sam siguran jeste da su roditelji morali drugačije da je posavetuju. Instrukcije su bitne, bilo roditeljske, bilo prijateljske, jer nije sve u ljubavi. Luni će etiketa rasturačice brakova zauvek ostati, a to joj nikako ne treba - kaže na početku razgovora za "Alo!" denser Baki B3, Lunin brat od strica.

- Trebalo je prvo da završi fakultet, da se nečim bavi, nešto da radi, ali je preskočila banderu, da se tako izrazim. Roditelji su morali drugačije da je savetuju, a ne da je šalju u rijaliti. Moja ćerka Anđela studira arapski jezik, ali je izuzetno talentovana za pevanje. Zabranio sam joj da se medijski eksponira, a tek kada završi fakultet i dobije sertifikat, zaposliću je i ima da živi kao kraljica. Ako hoće, pevanjem može uvek da se bavi iz hobija i tu će joj tata pomoći - kaže Baki i dodaje da mnogi poznati roditelji razmišljaju poput njega.

Ivan: Luna je najveća žrtva "Zadruge"

Denser Ivan Gavrilović smatra da je ćerka Gagija Đoganija i Anabele Atijas najveća žrtva ljubavnog trougla u „Zadruzi“.

Ivan Gavrilović
Ivan Gavrilović foto: Dragana Udovičić

- Gagi bi trebalo da porazgovara sa ćerkom nakon završetka rijalitija, jer su joj se desile ozbiljne stvari. Luna je najveća žrtva jer je klinka, a da sam joj tata, savetovao bih je da se okane te priče - rekao je Ivan Gavrilović za "Alo!".

- Imate primer Elene Kitić i Anastasije Ražnatović, obe pevaju sjajno, ali njihovi roditelji znaju da ne mogu tek tako da bace dete u vatru, jer će izgoreti - kazao je Baki i dodao da nikada ne bi pustio ćerku u rijaliti.

- Nije poenta da je ne bih pustio, već da sam je tako vaspitao da i ne pomišlja da uđe u rijaliti. U suprotnom, uhvatio bih je za uši i rekao: "Mrš, bre, ne može. Ja sam te napravio i ja ti dajem instrukcije" - istakao je Baki na kraju.

Bonus video:

ALEKSANDRA PRIJOVIĆ BLISTALA U BELOM OD GLAVE DO PETE: Seksepilno izdanje buduće gospođe Živojinović o kojem SVI PRIČAJU

(Espreso.co.rs/Alo.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.