DARKO LAZIĆ NAJAVIO VENČANJE: Odavno je preboleo Anu! A evo šta kaže o njenom dečku!
Foto: Damir Dervišagić

zaljubljen do ušiju

DARKO LAZIĆ NAJAVIO VENČANJE: Odavno je preboleo Anu! A evo šta kaže o njenom dečku!

Lazić očigledno nije izgubio veru u ljubav

Objavljeno:

Popularni pevač Darko Lazić definitivno je stavio tačku na brak sa Anom Sević, ali veru u ljubav nije izgubio, te ne isključuje mogućnost da se ponovo oženi.

Lazić se pojavio na proslavi koju je za Radišu Trajkovića Đanija organizovala njegova supruga Slađa. Sa osmehom na licu Darko je ušetao u jedan prestonički restoran, pa smo ga odmah pitali da li je tako raspoložen zbog nove veze.

- Imam devojku i srećan sam. Ana i ja već duže vreme nismo zajedno, mislim da i ona ima dečka i smatram da je svako krenuo svojim putem, šta sad, jel treba da budem sam ceo život. Pa zar se na meni ne vidi da sam srećan - zapitao se Darko, a mi smo morali da ga pitamo kako komentariše kada vidi Anine slike sa novim dečkom.

Darko i Ana
Darko i Ana foto: Damir Dervišagić

- Kažem: "Pa lep je ovaj zet, majke mi" - kroz osmeh je poručio Lazić.

Kako je od Aninong i Darkovog razvoda prošlo tek nekoliko meseci, zanimalo nas je da li pevača i dalje zovu i pitaju ga za bivšu ženu.

- Više me rodbina zove i ispituje šta je bilo i kako. Ja samo nemam snage da objašnjavam svima, a i nema potrebe. Moj život je moja stvar, idemo dalje - kaže Darko.

Lazić očigledno nije izgubio veru u ljubav jer je već našao novu devojku, a ne isključije mogućnost da se ponovo oženi.

- Naravno da ću se oženiti ponovo, neću biti neženja ceo život. Ali ženim se samo ako nađem onu pravu - rekao je Darko, a na naše pitanje da li je nova devojka prava, kaže:

- Ne znam, tek smo počeli. Polako.

Bonus video:

ALEKSANDRA PRIJOVIĆ BLISTALA U BELOM OD GLAVE DO PETE: Seksepilno izdanje buduće gospođe Živojinović o kojem SVI PRIČAJU

(Espreso.co.rs/Blic.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.